Sayborg mu Centurion mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 9 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sayborg & Centurion

1. Sayborg

85,7%
  2. Centurion

14,3%
  1. nonono20

nonono20 User

Selamlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum.

Sayborg için

128 Oil ( X7 İçin 7 Adet daha cpu'm mevcut, Takvimden 165 Adet daha gelecek)

H-HP 12 Adet (8 Eksik)

H-MT 13 Adet (2 Eksik)

Centurion için

200 Korsan anahtarı Eksik (Kapılardan rahatca tamamlanır)

8400 Rsb ( 6-7K Eksik)

576 Takipçi ( 14.424 Eksik)

*** 200k Uridium mevcut ***

5 Prometheus
    5 Kararsız
    9 Yeni lf4
    Sayamayacagım kadar lf4
    10 İris 5 er lvl geliştirmeli
    Kalkan (Ufak ufak geliştirmeli) hız tamam
    10 Hercules 10 Havoc mevcut
    63 bölünme kristali
    Sayborg-Nimesis-Hammer-Cent dörtlüsü hariç her gemi mevcut

İki geminin de güncel gücünü baz alarak sizce hangisine yönelmeliyim ? Teşekkürler.

Son düzenlenen: 9 Aralık 2018
  2. _01_

_01_ User

centurion tasarımları bana pek tek başına kullanım için uygun gelmedi cyborg daha çok avcı iken centurion ve diğer tüm gemiler şuan grupla hareket edilmesini gerektiriyor hasarı alsan kalkan can yada jeneratöründen feragat etmen gerekecek cyborg şuan açık ara diğer tüm gemilerden daha iyi tekilliği %10 hasarı ve ekstra lazer slotu ile.

keşke nerf yese de goli felan kullanabilsek artık

3. sayborg ama boyle birakmazlar nerflenecek illaki sonran uzulmeyinde

4. _01_

_01_ User

keşke nerf yese de artık diğer gemileri kullanmaya başlayabilsek , eskisi gibi her geminin artısı ve eksilerini tartıp hangi savaş stili sana uyuyorsa onu kullanmak yerine hiçbir eksisi olmayan cyborg olmadan haritalara çıkamaz olduk ve tek gemiye bağlı olmak beni aşırı irite ediyor

5. katiliyorum guzel guzel kutumu topluyorum 2.8de cyborg geldi bend ehangarin dibindeyim iyi bari patlamadim derken tekilligi atti olumu bekledim hangarda hicbirsey yapamadim cok saçmaydi

6. nonono20

nonono20 User

Dediklerinizi çok iyi anlıyorum, ancak bu iki tercihten birine yönelmek istiyorum. Eminim ki sizde almaya yaklaştığınızda bu gemilerin teröründen ziyade hangisini almalıyım diye düşüneceksinizdir. Ki belki sizde de mevcuttur, bu yüzden tekrardan karantina yapmaya başlayacağım. Aldıktan sonra da nerflenirse buda benim bahtsızlığım olur diyelim.

7. _01_

_01_ User

demek istediğim tek oynuyorsan grupsuz vs takılıyorsan çoğunlukla cyborg daha iyi bir tercih centurion bende mevcut değil ama tasarımların linkini incelersen verdiği her özellik bir başkasını düşürüyor dolayısı ile tek oynarken sıkıntı yaratacaktır , ha kalkan tasarımı alıp grubumu koruyacağım tarzı aksiyonlara gireceksen iş görür tabi ki ama uzun vadeli fayda sağlaması açısından cyborg u tercih etmen senin yararına olur

8. ya suanda sayborg almalisin tabiki de ama nerflenecegini soyleyebilirim darkorbit bu hep boyle yapar yani onu goze alarak al nerflenince mimesis daha guzel olabilir

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsi fikrim her 2 gemiyi de alabileceğiniz yönünde. Her 2 gemide farkl materialler istiyor birleştirmek için. Yeni görevleri yapaken kazandığınız malzemeleri biriktirebilir ve Centurion alabilirsiniz. Aynı zamanda bir grupla karantina dönerek O-Oil'inizi de tamamlayabilirsiniz.

Bundan sonrası sizin oyun zevkinize kalmış bir durum.

İyi forumlar.

10. haklisiniz modum fakat arkadasimiz once hangi gemi icin oyunda vaktini harcamali onu sormuş ve aldiktan sonra hangisini kullanmaliyim gibisinden bir soru sorulmuş

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Üyemizin şu anda Cyborg için İ-oil ihtiyacı var. İ-Oil kasmak (bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama) eskisi kadar zor değil. Centurion gemisi için yeni malzemeleri de Prometheus görevlerini yaparken veya X-BL haritasında vakit geçirerek edinebilir. Bundan sonrakı süreç üyemizin oyun tarzı ile alakalı. Yinede Cyborgun hala tahtından edilemediğini düşünyorum :)

Son düzenlenen: 9 Aralık 2018
  12. daha oil kasmaya baslamadigim icin bu dediklerinizi bilmiyorum modum XBL haritasinda vakit gecirerek sayborg sahibi olmak sizede garip gelmiyor mu darkorbit yine en iyi seyi almayi kolaylastiriyor buda ne demektir yaklasik 8 yillik gecmisime dayanaraktan sayborg nerflenecek yakinda

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

X-BL harıtaları için kastettiğim Centurion gemisi :)
    Küçük bir ekleme yapayım mesajıma:)

14. yanlis anlamisim bakalkm bence suanda 1 ay malzeme toplayim kasilma ayi cok fazla harcama yapilmamali birseyler olacak gibi duruyor heleki peynir ekmek gibi lf4 dağıtıliyorken ilginc yenilikler dengelemeler yapilacak gibi ben olsam toplar beklerdim

15. nonono20

nonono20 User

Aslında şöyle bir durum var, geçen ay sadece 25 oil verdiğinden sayborgtan vazgeçmiştim, yeni gemi haberleri yayılınca da oturup credi uridium kasmıştım.

Yeni gemi özellikleri açıklanınca ve de 15000 takipci isteyince biraz hayal kırıklığığına uğradım. Yaratıklar zor ve takipci kasmak için büyük yaratıklara full elit sıkmam gerekiyor. Elitim de kısıtlı olunca bekletmeye karar verdim. Takvimde de 165 oili görünce sayborga dogru kaymaya başladı fikrim.

128 Bende ver 165 takvim vericek totalde 293 gibi bir rakam yapıyor. Geriye kasmam için 157 oil kalıyor,

Ortalama her karantinada 3 oil alsam, 50-55 karantinaya oil açığımı kapatırım diye düşünüyorum, 7 cpu da hazırda var. 40-45 arası cpu kasmam gerekiyor, hardware parça eksiği için de uridium biriktiriyorum zaten, totalde 10 hardware x 40.000 uridium 400.000 uridium eder, %30 indirim ile 280.000 olur. O zamana kadar da 1 er tane kutudan cıkarttım diyelim 200-250k uridium hazırda bekletiyorum zaten. Geriye dediğim gibi karantina için cpu ve grup bulmak kalıyor.

Oturup x3, x2 yle cpu kasıp karantina yapabilirken x3 veya x2 yle bl deki büyük npc lere sıkarak takipci alamayacagımı düşünüyorum. Bundan dolayı syborg almak daha imkanlar dahilinde duruyor.

16. ozaman size sayborg yolu gozukmus hocam hayirli olsun kolay gelsin diyelim

17. DUMAN.

DUMAN. User

Sonuçta yeni gemi sayborg eskisiyle aynı özellikleri taşısa yeni gemi çıkarmazlar .
    Bu arada tercihim sayborg

18. Düzenbaz

Düzenbaz User

bide u vegaları düzeltseler on numara olur önceden çoğu kişi vegacıydı

Makinist.57 ve ΞZБΞЯБФZΛЛ bunu beğendi.
  19. WolfWar

WolfWar User

Syborg şuan en iyisi olacaktır.

20. Yakında oyunun en iyi gemisi hammerclaw olacaktır.

Sorunuza gelecek olursak bence sayborg.