Sayborg mu Spartan mı ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Evanescence tarafından 16 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese merhaba arkadaşlar iyi forumlar.Uzun zaman sonra darkorbite dönüş yapmış bulunmaktayım ve tavsiyelerinizi almak istedim.Gemimde 50 küsür lf4 var 7 tanesi 16 kalanları 12-10-7-5-3 karışık,2 magma 1 yansıma 1 de hiperplazmoit ve 8 prometheus var(10 yapacağım görevlerle birkaç gün içinde).Oyundaki çoğu gemiye sahip olmakla birlikte cerrah ve sayborg gibi gemilere sahip değilim.10 havoc 12 herkülüm var şu anda.Bu pazar kronosu bitirdim ve spartan tarifini aldım.Sürekli yaratık kestiğim,genelde baskın falan atmadığım hep kasıldığım için herküle çok da ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum,bu yüzden herkülleri 20 yapmadan spartan yapabilirim.Bu ay sonunda vip çekip 150 oili aldığımda gemimde sayborg için yeterli oil olmuş olacak.Size sorum şu vip+indirim ile sayborg için yaklaşık 1.5m urilik malzemeye ihtiyacım var.Bunun dışında gemimde 2 spartan yapmaya yetecek kadar (485 adet) bölünme kristali var.Sürekli tallin tallon uber cubi vs. keserek kasıldığım ve neredeyse hiç savaşmadığım için kararsız kaldım.Gemimde şuan 300k uridium var.2 şıktan hangisini yapmam gerektiğini (nedenleriyle birlikte) yazarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler

1-)Pazarları hades bölünme kristali verirken desteklerimi çekip bölünme kristali için seri hades dönmek.
    Şimdi burada da bir sorum var hades dönerken yaklaşık ne kadar beyaz(x4) harcanıyor ve kapı harcadığımız x4ü kapatıyor mu?

2-)Tallin tallon uber cubi kutu vs. uri kasarak 1.5m uriye ulaşmak ve sayborg almak.
    Sayborgun hasar bonusu,fazladan lazer slotu,ve özelliği sayesinde yaratık kesmemin kolaylaşacağını düşünüyorum.

2. Merhaba,

Benim kişisel görüşüm Sayborg gemisinin sizin ihtiyaçlarınızı şu an için daha çok karşılayacağı yönünde.Yazınızda da belirttiğiniz gibi Sayborg gemisinin bonusları ile spartanlarınızı daha seri şekilde fulleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2019
    the_flood bunu beğendi.
  3. the_flood

the_flood User

öncelikle spartan için bence aceleye gerek yok.tam bölünme kristali yapınca tamamını yapabilirsin. Sayborg tabi ki şu andaki en popüler gemi.kristal için iyi bir araç olur senin için.
    bildiğim kadarı ile de x4 ünü karşılamıyor ama iyi tp ve şp alabilirsin.ayrıca da iyi uridium ve bölünme

.PEMBE-PANDA. bunu beğendi.
  4. Hocam bence hades dön hem spartan yaparsın hemde hadesten gelen anahtarlarla yeşil ganimet açıp sayborg maliyetini düşürürsün

5. the_flood

the_flood User

üstad benim yöntemim biraz zaman aldı fakat 0 maliyetle bitirdim. yaptığım sadece şu ; sürekli zeta
    Şimdi diyebilirsin bölünme az geliyor doğru ama I-oili saymazsan sayborg için eksik tüm ekipmanları kutulardan çıkardım 0 uri alarak tabi biraz fazla kasılma cabası oldu ama tüm birleştiri ordan çıkardım.ek yaptığım lambda. bölünme zamanı aldığın toplam bölünme hadesi karşılıyor.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizin için en iyi yöntem indirim ve premium paketi ile birlikte hafta sonu seri şekilde Hades dönmeniz olacaktır. Her Hades kapısı 25-30 arası bölünme kristali vermektedir (haritalarda Obsidyen, Mavi ve Kırmızı ganimet ve Apocalypse kutuları olduğu zaman). Şu an size 1765 bölünme kristali lazım ki, bu da yaklaşık 65 Hades kapısı demek. Bu kapıları döndüğünüzde çok fazla cephane, insta, ganimet anahtarı ve şeref puanı kazanacaksınızdır. Her Hades kapısı size grubunuza bağlı olarak 5-10 k arası x4 kazandıracaktır. Yani kapı harcadığı cephaneyi fazlası ile telafi ediyor. 65 Hades kapısı size 520 yeşil ganimet anahatarı kazandıracaktır ki, bu da sizin Cyborg için gereken malzeme eksiğinizi büyük ölçüde giderecektir.

Kısaca seri Hades dönün :D

İyi forumlar.

Sempatik.57 ve Minerva bunu beğendi.
  7. the_flood

the_flood User

65 hades 520 kutu = 11 zeta 550 kutu + 1100 günlük dosyası + 50k ( kapı başı) uri + 35k x4 kapı başı :) karar senin dostum.

sn paradoks modum lütfen bu yorumu yanlış anlamasın.. benim şahsi düşüncem sadece ;)

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bölünme kristali ihtiyacın unuttunuz, bölünme kristali :D

9. the_flood

the_flood User

paradoks hocam benim için gemi öncelik olduğunu düşündüğümden :D hem dostumuza da değişik fikirler vermiş oluyoruz.kedi yorumuna göre değerlendirmesini yapacaktır ;)

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Zeta yerine Kappa da yapabilir aslında, ganimet anahtarı bakımından kötü olabilir, lakin spartan birleştirdikten sonra ilerde Hercüles lazım olacak zaten. Bir de Kappanın ne kadar inatçı bir kapı olduğunu unutmamak gerek :D

the_flood bunu beğendi.
  11. the_flood

the_flood User

zeta demem şundandır bilinir ki gemi için hibrit-kondansatör ve transistör gibi birleştirme elemanları lazım.dostumdaki sayıları bilmiyorum ama ganimet kutusu ne kadar fazla o kadar şansı olduğunu düşünmekteyim.Hem ar-ge içinde kolaylık olur gelişiminde . Ayrıca Zeus ve Apis inin de olduğunu varsayıyorum.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Eminim üyemiz bizlerin karşılıklı fikirlerin alış verişini değerlendirerek kendisi için en uygun olanı şekilde gelişimin sağlar:winking-face:.

Hadesi seç :stuck-out-tongue-and-winking-eye::tears-of-joy::tears-of-joy:

the_flood ve Minerva bunu beğendi.
  13. the_flood

the_flood User

Zeta :p:p:D

.Paradoks. bunu beğendi.
  14. Bence hem hades hem de zeta yapsın. :)

the_flood ve .Paradoks. bunu beğendi.
  15. Sahmeran

Sahmeran User

bende cyborg yapmadım daha 50 oil eksik bu ay sonunda alacagım cyborg ve şöyle söyleyeyim eger ganimet anahtarın varsa bir cok şey cıkıyor hibrit alaşım falan zeus gunlerinde actıgımda nerdeyse yarı yarıya tamamdı malzemeler en son sadece 5 tane hibrit eksik şuan oda indirim + vip ile 120 k uri falan tutuyor.
    tavsiyem anahtar varsa anahtarları kullanman cok işine yarar illaki cıkacaktır 250 300 k uri kar edersin böylelikle.
    spartana gelecek olursak surekli kasılıyorsan pvp ile işin yoksa almana zaten gerek yok. şuan için havoç seni kat kat karşılar spartan yapacagın en son şey ki cyborg aldıktan sonra cok daha rahat kasılacaksın bu yuzden spartan için acele etmeyip cyborg alman daha iyi olur.
    ama direk 1.2 m uri verilecek kadar degecekmi orasını bilemem. burda şöyle bir taktik yapabilirsin. elinde 100 150 anahtar varsa zeus gununde denk gelirsen aç 100 anahtar hibrit ti nano cantaydı falan bak cıkanlar hoşuna giderse. uridium a sadece zeta kapısı yapıp anahtar kas. hem tp şp x4 kasmış olursun hem anahtar hemde cyborg için malzeme ben öyle fullemiştim istedigi malzemeyi. hibrit alaşım sadece zor cıkıyor digerleri kolay cıkması.

16. Viraaa

Viraaa User

Ne halin varsa gör.saka saka kizmayin:) cyborgunu al.hadese devam.