Destek Sayborg Parçaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 16 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler. Bu 25.gün ödülü olan 150 oili aldığımda 450 üzerinde oluyor ama parçalarım eksik.

18 Adet Hibrit İşleyici
    13 Adet Mikrotransistörler
    28 Adet Nano Kondansatörü

Gerekiyor... Bunları viplik varken aldığımda uriyle 2 milyon 90 bin uri gerekiyor. O kadar urim yok 800k var hepsi ile yeşil anahtar alacağım. Parçaların çoğu çıkar mı ? Ne kadarı çıkar ?

Not: Hurda hiç yok :) Bota gemi bırakmam! Emek sadece emek. Bu yollar ile fikir verirseniz memnun olurum.

Yoksa katlayıcı ile saate 7-8 bin uri yapılıyor biliyorum gördüm gözlerimle. Günde 10 saat bıraksam 70k ayda 2 milyonun üzerinde zaten oluyor. Ama ben oyunu oynuyorum saçmalıktan başka bir şey değil bu kutu botu. Yok cephane gerek yok şu gerek diğer türlü yapılmazmış. Palavra!

Teşekkür Ederim.

Son düzenlenen: 16 Nisan 2018
  2. oben

oben User

bu malzemeler sende olmadığına göre gemin iyi gelişmiş bir gemi değil.durumun nedir bilmiyorum apisin zeusun yada lf4 lerin ne durumda..eğer zeusun felan eksikse zeus gününde hem zeus için hemde parçalar için urinin bir kısmını kullanabilirsin tamamını değil.havocların eksikse eğer uriyi zetaya basıp hem havoc alma şansını değerlendir çıkan anahtarlarlada parça ara..özelliklerini bilmiyorum..

3. 31.05.2013

31.05.2013 User

Geminin genel özelliklerini yazarsan eğer elindeki uridiumu nasıl kullanman gerektiği hakkında daha iyi yardımcı olabiliriz

4. Toplam 20 adet hibrit işleyici istiyor yanlışın olmasın

5. Aria

Aria User

Direk anahtar alma, ayarlardan "otomatik yeşil anahtar satın al" aç.. :D 1-8'e git, orada kutuları aç. Ortalama; 400-450 bin uri gider. Tüm parçalara, yani... apis zeus yoksa, zeus günü aç, eğer varsa, lf4 günü falan aç.. :D en azından onlarıda tamamlarsın.. :D

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Alttaki konumuza bir göz atınız.

Cyborg

Lazer SayısıJeneratör SayısıRoket Atar sayısıEkstralarKargoHızDarbe PuanıBonus hasar
    161613150030028600010%
    Yetenek – Tekillik

• Aktif süresi – 30 saniye
    • Bekleme Süresi – 180 saniye
    • Etkiler
      • Bir hedefe kilitlenir ve hasar verir
        • Başlangıç hasarı – 6800
        • Saniye başına hasar – 300
      • +5 Toplam hasar
    • Kısıtlamalar
      • Başka bir hedefe tıklandığında etki kaybolur
      • EMP-01 ile etki engellenebilir
    Montaj Tarifi

Indoctrine OilHibrit İşleyici (H-HP)Micro Transistör (H-HT)Nano Kondansatör (H-NCO)
    450201530
    Tarifteki malzemelerin tarifleri

Nano Kondansatör (H0HNCO)50 Scrap
    10 Prismatium
    4 Saat
    Hybrid İşleyici (H-HP)240 Mucosum
    330 Scrap
    10 Saat
    Micro Transistör (H-HT)40 Mucosum
    30 Plasmide
    25 Scrap
    5 Aurus
    10 Saat

iyi forumlar.

7. Gemi özelliklerim

Silahlar
    10 LF-4 " Karışık"
    35 LF-3
    20 Spectral III

Jeneratörler

Hızlar elit
    20 Adet BO-2

8 İris APİS - ZEUS YOK! 1 Havoc

24 ARGE! Savaş Argesi

Güve,Kalp "Cephaneler elit" - 300K Seprom Beslemesi var Roketlerde 200k var

Gemiler Solace, Aegis Elite, Tortu, Centaur, Citadel, Şimşek, Sinek ve bunların karışık tasarımları.

Alfa,Beta,Gama,Zeta Yapılı 4 yüzük Rütbe Teğmen

PET 15 Seviye

Toplayıcı 3 - Hammadde Toplayıcı 3 - Kamikaze 3 - Düşman Bulucu 2

2 Adet Radar Protokolü 2.Seviye + 2 Adet Pet tasarımı

Her ay viplik çekilir. Şuan ihtiyacım acil olarak Burgu,Halka,Çark ama en önemlisi oilim tamamlandı 800k uri ile ful anahtar alsam ne kadar parçayı tamamlarım ? Sayborg olsun gerisi boş çünkü.

Test sonuçları: Beslemeli tüm güç ile x4 =35k vuruyor.

8. Cyborg olsun gerisi spartan olsun hafif konfi full herkul olsun gerisi full hiper lf4 olsun sonrasi yetmesin her biri kararsiz olsun onlarda 16 olsun yetmesin butun peti dizilsin lazer protokol 4 olsun .d bak bunlar gelecek hedeflerin sadece cyborg bir baslangic.d

9. Bence full kapı yap hades mesela veya zeta da olabilir sen bilirsin hem cephane hem insta biriktirsin hafta sonu indirim avantaj al çift kapıda 800 uridiuma 10 zeta dönersin 50 hades de yapabilirsin toplam 500 anahtar yapar onunla yarısından fazlasını toplarsın zaten malzemelerin uridium ile ne anahtar al ne parca onlar oyun süresince alabilecegin şeyler acele etme derim artık rütbe daha önemli gemi alması kolaylaştı zaten

10. G_s_G_s

G_s_G_s User

Kutu kas kutu ac 20 gune alırsın gemıyı

11. oben

oben User

şuan için yapacağın tek şey zeta olmalı havoclarını fulleyene kadar parçalarıda tamamlarsın.hem lf4 zeus havoc herkülü eksik bir syborg olsa ne yazar olmasa ne yazar..bir tane daha fazladan lf3 koymak içinmi kıyacaksın urine..

12. Hayır gereğinden fazla geliştirilmiş olan tekilliği çok büyük bir imkan kasılırken. Aynı zamanda görünüş. Bu özelliklere sahip Sayborg görüyorum klanların yan gemileri hep.

13. Acemi

Acemi User

pazarları zeta yap

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bence geminiz havoc ve hercules anlamında full değilse, zeta ve kappa kapılarını yapın. Bu kapılardan gelen havoc ve hercules tasarımları size yarar sağlarken, gelen anahtarlar da size kar olur ve bunlarla açacağınız kutulardan bu montaj malzemelerini elde edebilirsiniz. Ben gemiyi birleştirirken hiçbir şekilde bu parçaları uridiumla almadım. Sadece kutulardan çıkanlar yetmişti zaten.

İyi forumlar.

15. Teşekkür Ederim. Konu kilitlenebilir.

16. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz. Konunuz isteğiniz doğrultusunda kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.