Sayborg vs Solace

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 31 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizce hangisi tercih edilmeli ? Baskın ve kasılmak için

Baskın atarken solace'e %5 hasar modülü takıyorum. Kasılırken de %15 npc hasar modülü takıyorum.

2. Baskına giderken %5 hasar modülünü takmak mantıklı, kasılrkende %15 hasar modülünü takmakta,

Lakin şunu söyleyim bazilari bilgi sahibi değil solacenin %5 hasar modülü %5 hasar verir diyor yani oyuncu npc ayrimi yok, hem oyuncuya hem npcye %5 hasar veriyor,

Diyorsanızki %5 hasar bana yeter bir yandan'da haritalarda baskina gelenlere saldırırken hasarim düşük olmasın ben %5 hasar veren modülü tercih ederim, Ha diyorsanki yok abi benim savaşla işim sadece kasilayim %15 hasar modülü kraldır,

Full 50 argeyim 48 prometheus var, prometheuslardan sadece bir kaç tanesi 16 seviye değil, bo3 kalkanlar 22 tane var hepsi 5.Seviye oyunu hep çift destek oynuyorum,

Solacenin tüm modüllerine sahipim hizdan tut %15 hpye kadar,

Ama pvp yaptığım cyborglar (iyi oyuncular) çok rahat bir çekilde beni alıyor, çünkü cyborglar %10 hasarı oyuncu npc farketmeksesin daima veriyor, ve ek olarak birte bitirici özelliği var,

3. ateistkeci

ateistkeci User

NPC keserken/kasılırken Erdal bakkalımızın dediği gibi Solace modülü ile fazlasıyla iş görecektir ancak baskına giderken Sayborg kullanman çok daha mantıklı olacaktır. 16 lazer/jeneratör modülü, %10 ekstra hasar ve Tekillik 2 yeteneği ile gerçekten Solace'e göre büyük bir fark yaratacaktır :p

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  4. sevval09

sevval09 User

Bot kesmeye gidiyorsanız cyborg ama pvp atmaya gidiyorsanız solace cyborgu ezer geçer %10 hp %20 kalkan ve %5 hasar avantajları var modülleri tam bir solacein ama cyborgta yalnızca %10 hasarı var. Yetenek avantaji diyebilirsiniz ama emanızı doğru zamanda kullanırsanız rahat olursunuz ayrıca teklilik bozuluyor ama dp tamirini engelleyemiyorsunuz modülleri tam bir solace kaçış konfisine ve kalp düzenine geçerek yeteneğini bastığında yaklaşık 250k can yeniliyor.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Kısacası oynamayı bilen yetenekli birisi Solace ile Zephyr gemisinin dediği gibi rakiplerinin içinden geçebilir :D

sevval09 bunu beğendi.
  6. sevval09

sevval09 User

Şalslslfkdldlsldldldllfkf bunu ilk gördüğümde gözlerime inanamamıştım çok iyi çevirmişler cidden

7. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sayborgun %10 hasar vurduğunu bilmiyordum ben :)

Baskınlarda sayborg kasılırken solace dizeceğim.

ERDALBAGGAL ve ateistkeci bunu beğendi.
  8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımız bana bırakacak cevap yorum bırakmamışlar hepsine teker teker teşekkür ediyorum.Baskın yaparken Sayborg kullanabilirsiniz %10 Hasar artışından dolayı fazlasıyla yardımı dokunacaktır.Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  9. -İDALI-

-İDALI- User

%15 npc hasar modülünü nereden elde edebiliyoruz. Ben hiç denk gelmedim.

10. Aliens

Aliens User

Cadılar Bayramı etkinliğinde Birleştir'e gelmişti. Candy Corn diye bir etkinlik kaynağı kullanılarak yapılıyordu. O zamandan beridir gelmedi.

11. Konu kilitlenebilir.

12. Aliens

Aliens User

Aa, bende fikrimi belirteyim: SOLACE. Tabii tüm modülleri varsa. Yoksa Sayborg sizin için daha ideal olacaktır.

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.