Sayborg Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __________ZAE tarafından 24 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. daha once venom kullanıyırdum aynı konfı yı sayborg ta yaptım lakın lazerler rx75 mermısı gıbı salva yapıyor bu tum lazerlerde aynı ne yaptıysam olmuyor ne yapacagım yardım edecek varmı 3 lazer sıkıyor ondan sonra salvo gıbı yapıyor yıne 3 lazer yıne salvo gıbı

2. Sahmeran

Sahmeran User

Prometheus lazeri koyduysan 5 atışta bir farklı atar

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Lütfen Confi dizilimizini yazarmısınız detaylı yardımcı olabilmek adına
    Arkadaşımızında belirttiği gibi Prometheus lazer topları 5 atışta bir Salvo etkisi yaratmaktadır.

İyi forumlar.

4. ama aynı confı venom da vadı boyle bır sey yoktu

gemı 1. confı lazer lf4 hız ve kalkan var gemı 2 confı 10 prometıus ve lf 4 hız jenarator var ırıslerde ıse 1 de premetıus ve lf 4 ıkı de ıse ful kalkan var bu aynısı venomda da vardı ama onda boyle bır sey yok tu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ocak 2020
  5. Merhaba,

Resimde görünen lazer atışı meydana geliyorsa Prometheus lazerinden kaynaklanmaktadır. Buradaki konuda lazer hakkında bilgi verilmiştir.
    upload_2020-1-6_14-41-52.png

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ocak 2020
    Minerva bunu beğendi.
  6. MrWho

MrWho User

Linki unutmuşsun sanırım admincim neredeki konuda:rolleyes:

7. Merhaba,

Dikkatiniz için teşekkürler :)

İyi Forumlar.

8. bu sekıle deıgıl normal sekılde rengı ve her seferınde 3 atıs yapıp beklıyor ve sonra yıne ates edıyor aynı rsb 75 tekı gıbı