Sayborg

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *DangDang* tarafından 14 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *DangDang*

*DangDang* User

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum oyunda sayborga özellik silah ve jenerator bakımından en yakın hangi gemi var

2. _HmOk_

_HmOk_ User

Hasar verme konusunda sayborgdan sonra cerrah var %6hasar 16 jenerator ve 16 silah slotu

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sayborg gemisinde 16 lazer, 16 jeneratör slotu bulunmaktadır. _HmOk_ arkadaşımızın da belirttiği gibi G-Surgeon 15 lazer, 16 jeneratör slotu ile en yakın olandır. 15 lazer, 15 jeneratör slotu olan gemiler ise Goliath, Venom, Diminisher, Spectrum, Solace, Sentinel'dir. Pusat ise 16 lazer, 12 jeneratör slotuna sahiptir. Sahip olduğunuz ve oynama stilinize göre bunlardan istediğinizi tercih edebilirsiniz.
    Gemiler ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz S.S.S. Gemiler ve Gemi Tasarımları Hakkında Geniş Bilgi konusunu inceleyebilirsiniz.

Konunuzu yeni başlayan arkadaşlara da yol gösterici olması adına daha uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

4. Pnui

Pnui User

Citadel Aegesis gibi gemileri daha aktif nerlerde kullanabiliriz bu konuda yardımcı olur musunuz hangi gemi ne yaparken daha faydalı olur bunu bilmek isterim.

5. *DangDang*

*DangDang* User

Peki bu g-surgeonu nerden elde edebiliriz detay verebilirmisiniz?

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu

duyurusundan hangi kapıdan çıkarma şansı olduğunu öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar

7. hekate gemisinin %7 hasar %10 kalkan gücü olduğunu biliyorum belki de sayborg a en yakın gemi odur
    ÖzellikDeğer
    Darbe Puanı277,500
    Hız300
    Lazer Slotu15
    Jeneratör Slotu16
    Ekstralar3
    Roketatar Slotu1
    YetenekPartikül Işını
    Kargo1,500
    Hasar Bonusu7%
    Kalkan Bonusu10%
    Nano Gövde277,500

Son düzenlenen: 14 Nisan 2019
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her kesin unuttuğu bir gemi var :nerd-face:, Cyborg ile bire bir aynı lazer ve jeneratör slotlarına sahip olan tek gemi :sunglasses:: Centurion

ÖzellikDeğer
    Lazer16
    Roketatarlar1
    Jeneratörler16
    Darbe Puanı265.000
    Nano Gövde265.000
    Hız300

Iyi forumlar.

aytowınsolo, Minerva ve Sempatik.57 bunu beğendi.
  9. *DangDang*

*DangDang* User

Teşekkür ederim hiç değilse sayborgden daha kolay elde edilebiliyormuş bununla baya idare edebilirim :)

10. the_flood

the_flood User

dostum bi haritaya gir bak bakalım kolay elde edebilecek misin o_O

11. *DangDang*

*DangDang* User

12500 black lıght takipcisi var 750 milyon kredi en fazla 1 hafta mı alabilir zaten suanda 600 küsür kredi var ucb ve rsbde hazır sayılır sadece 200 ganimet anahtarı konusunda ugrasırım ama tasarımlarıda varmış işte orda biraz takılabilirim :D

12. the_flood

the_flood User

tasarıma girersen işte orda 16 lazer 16 jeneratörü yitirirsin. aldığın gibi kullanman tavsiyemdir.Nedeni ise her bir özellik 1 lazer slotu yada 1 jeneratör slotunu bıraktırıyor sana. kara şimşek etkinliğine gir bak ne dediğimi anlarsın ;)

13. *DangDang*

*DangDang* User

Evet kontrol ettim dediğin doğru mindfire beyni lazım oda behemonttan çıkıyor galiba artık onu kesmekte hayal gibi bir şey bulunduğum serverde senin tavsiyene uyacağım teşekkür ederim :)

the_flood bunu beğendi.
  14. daha fazla vuran gemi var centurion %12 hasar tasarımı