Sayborg

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *alemdar*85 tarafından 15 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]
    Herkese selam oıl ödülü için kappa yapıyordum şansıma sayborg düştü :D sizinle paylaşmak istedim​

Minerva ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. Tebrik ederim. Darısı başımıza :D

3. legendw.

legendw. User

tebrikler

4. Helal olsun samanlıkta ki atomu bulmuşsunuz :)

Not:Bu konuyu resim albümüne yüklemeniz lazımdı, üyeler genellikle oradan paylaşır, hem daha çok görünür, public bir mekan :)

5. Sağolun Konuyu nereye açmam gerektiğini tam kestiremedim ondan genel konulara açtım :D
    Bu arada sanırım hayattaki tüm şansımı kullandım :D her hafta deniyordum belki çıkar dıye şansıma çıktı bu sefer

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. ateistkeci

ateistkeci User

Şu yazının güzelliğine bakar mısın "1 Sayborg aldın"

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşımış bulunmaktayım. Sayborg'unuzun keyfini çıkarın efenim, hayırlı olsun :)

İyi forumlar.

8. Teşekür ederim modum darısı başınıza dicem ama siz fullsünüzdür :D

9. Minerva

Minerva Guest

olabilir dee olmayabilir dee :p

10. Modlar global afrika 7 de oynuyor fakir bir server, benzin bulamıyorlardır ki sanmıyorum full olduklarını :D

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  11. Minerva

Minerva Guest

çok haklısınız efenim, geçenlerde bir zeus parçası bulduk kimin olacağına vs ile karar verdik :D

.Paradoks. ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  12. Gece gece aynı böyle güldürdünüz beni :D

Para biriminiz ne peki oralarda zambia galasi simi :D:D

13. Luxxella

Luxxella User

Hayırlı olsun darısı başımıza diyelim :p