Sayfa açılmama sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugrahansezgin tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün belki 100.defa karşılaştığım bir hata, çerezleri temizleyip yeniden girince düzeliyor fakat sürekli böyle yapmak durumunda mıyım? Hata kodu "ERR_CONNECTION_RESET"

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Modeminizi kapatıp açarak , tekrar kontrol ediniz.

İyi Forumlar

3. Yurt internetinden giriyorum öyle bir şansım yok, daha yeni girebildim oyuna.
    DNS , VPN, ve diğer bir çok bildiğim yolu denedim sorun devam ediyor, şuan bir sıkıntı yok gibi ama bakalım.

4. Merhaba ,

Yurt internet bağlantıları genelde bazı sıkıntılara neden olabiliyor. Çünkü bu bahsettiğiniz hata genel bir durum gibi gözükmüyor. Şu anda bir sorun yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

5. Çözüm önerileri olan var ise yazsın, ileride tekrar madur durumda kalmak istemem, daha sonra kapatabilir misiniz konuyu?

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Modeminizi kapatamıyorsanız ;

CMD Ekranına gelin ve Sırası ile ;
    • ipconfig /flushdns > yazın Enterlayın
    • ipconfig /release > yazın Enterlayın
    • ipconfig /renew > yazın Enterlayın
    Bu komutlar benzer işlevi görecektir

İyi Forumlar

bugrahansezgin bunu beğendi.
  7. Şuan bir sıkıntı görünmüyor, anlaşılan yurdun internetinde ilginç bir problem vardı çözüldü. Teşekkür ederim konu kapanabilir.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.