saygı cxı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [BrAvE]YuSuF tarafından 24 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2.6'da böyle bir yaratık kestim çok güzel ödüller verdi nasıl bir yaratıktır bu :confused.: üstelik çabuk patladı.

ödüller;
    kyhalon (80)
    tetrathin (150)
    oil (35)
    110 k. şeref puanı
    12 m. tecrübe puanı
    5000 uridium

2. TanrıEru

TanrıEru Guest

bunlar bl gözcüleri oluyor belirli aralıklarla 5-2 x-8 x-6 x-7 gibi harıtalarında bazı kordinatlarda çıkıyorlar sanırım tahmini çıkış saatleri ve bölgeleri nin konuşulduğu konular vardı forum üzerinde

ateistkeci ve [BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Blacklight gözcülerine denk gelip kesmişsiniz şanslı gününüzdeymişsiniz :)

NPC İsmiUridium ÖdülüÖzel ÖdülÇıktığı Harita(lar)
    Urge IV5,000 Uridium35 I-Oilx-6, 5-2
    Attitude XIII5,000 Uridium3,000 SepromX-7, 5-3
    Capital I50,000 Uridium-X-8
    Regard CXI5,000 Uridium35 I-Oilx-6, 5-2
    Observe X5,000 Uridium3,000 Sepromx-7, 5-3
    Find VII50,000 Uridium-x-8

Gözcülerin tam listesi ve çıktığı haritalar tabloda belirtildiği gibidir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Themis. ve [BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Evet, onlar gözcü yaratıklar. :) Daha iki gün evvel BL savaşı yaparken canım azken 1-8'e atladım, tam portalın oraya biri sıkarak getirmiş sanırım; Find VII geldi, kestim. :D

Sizin denk geldiğiniz Urge ve Regard: Kaynak veren gözcü.
    Attitude ve Observe: Seprom
    Capital ve Find: 50.000 Uridium ödüllü NPC'ler.

Gün içinde 4 tur çıkmaktalar. Biri öğleden sonra, diğeri akşam üstü, gece ve sonuncusu ise sabaha karşı aralıkta çıkıyorlar. Ama zaman aralığında ve hangi haritada önce çıkacağı rastlantısaldır; denk gelmelisiniz. Ben bu konuda biraz şanslı biriyim sanırım. :D

[BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  5. ohh ne güzel valla :D

6. hemiyaaa

hemiyaaa User

kesen sen bize soruyon nasıl yaratıktır diye keserken görmedinmi yaratığı insan bi resmini çeker bizede gösterir.

7. Aliens

Aliens User

Attend NPC'sinin aynısı bir görünüme sahiptir. Sadece Regard'ın orta kısmı mavidir; Attend'in ise pembe. Mesela Find'in sarı ve Observe'nin ise turuncu.

Örnek:
    \\ Regard CXI //

\\ Observe X //
    \\ Find VII //

«®βŁДÐΞ•53», Titan. ve Themis. bunu beğendi.
  8. sormadan kastım nasıl nerde çıkıyor diyedir. ilk defa görünce böyle düşünmek gayet normal değil mi :rolleyes: bu arada kusurumuz affola ağam birdahakine dikkat ederim.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.