sayın adminler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aresww tarafından 8 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aresww

aresww User

Sayın adminler yazayım bem yine herşeye rağmen;
    paradoks s moderatör,
    oraya bir yazı koymussununuz.
    Ben kimseye hakaret etmedim. Ben oraya benim gibi kişiler küfür etmeye başlamışsa her türlü şeyi göze almıştır yazdım... Yazdığım yazı bu ve bunun arkasındayım..
    Oyunda bana hakaret edilirken sizler buna göz yumacaksınız, görmezden geleceksiniz. Ben cm / ca yı uyaracağım, report edeceğim. 3 tane oyuncu bana hakaret etmeye devam edecek , bu oyunculara göz yumacaksınız. Bu oyun kurallarınızda bu şekilde mi? Oyun kurallarınızda;
    Bazı oyunculara hakaret etmek serbest, bazı oyuncular hakaret edebilir ve ceza almaz mı yazıyor? da göz yumuyorsunuz?'!!!!!
    Ben bana hakaret edilirken 15 dakika boyunca tek bir hakaret etmemişim. sadece o oyuncuya amacın ne yazmışım. o oyuncular hakaret etmeye devam etmiş, cm yi uyarmışım ve yazmışım oraya amacınız bana buradan küfür ettirmek mi diye.
    Ca nız chate bakarkende o oyuncu oraya yine benim hakkımda yazıyor chate hırsız hain gibi bir yazı yazdı yanlış hatırlamıyorsam ki buda ban sebebidir ve ben burada da ca nızı uyardım o oyuncuya yine ban vermedi..Bende bana yazılan yazılardan bir tanesinin bir kısmını chate yazdımbuda ban sebebi değil değil mi diye sordum.. Bana 1 gün ban verdiniz.
    supporta yaz yazıyorsunuz.. supporta zaten yazmısım oyuncu profilini adını eklemişim yazdığım yazıya.. support zaten görevini yapsaydı bu olay olurmuydu..
    ca görevini yapsaydı bu sorun olurmuydu?
    cm görevini yapsaydı bu sorun olurmuydu?
    report sistemine bakan görevini yapsaydı bu sorun olurmuydu?
    supportadmininiz görevini, yapsaydı ki bana yazılan yazıların bir kısmını chate yazdığım anda tek bir cümlesini chate yazdığım anda 1 gün bana ban veriliyorsa ve bu bana yapılan hakaretler report edildiği halde cm chatte olduğu halde ve uyarıldığı halde o ca nız uyarıldığı halde bu oyuncular bana hakaret etmeye devam ediyorsa ve bana verilen cezanın yarısını dahi almamışsa ve bu olaydan supportun haberi varsa ve hala bu oyuncu/ oyuncular bana verilen cezanın yarısınıı dahi almamışsa kusura bakmayın ama sizin ceza sisteminiz kişiye göre değişiyor..
    Sizler bana buraya yazma diyorsunuz.
    tekrar edeyim sizlere
    cm nın haberi va hakaretlere göz yumuyor.
    ca nın haberi var hakaretlere göz yumuyor.
    report sistemine bakan görevlinizin haberi var göz yumuyor.
    supporttaki görevli admininizin haberi var göz yumuyor hakaretlere.
    Ne yapmam lazım anlatın bana..
    Bu foruma yazmaktan başka bir yer kalıyormu!!!
    sizler ban vereckmişsiniz. verin umurumda bile olmazki, buraya kadar geldkten sonra bu olay ..
    oraya admin diye adalet dağıtsın diye bıraktığınız 4 tane farklı kişi bunu yapmışsa eğer bana kuraldan bahsetmeyin demekki sizin kural dediğiniz şey herkese farklı çalışıyor..
    Sizlerde buaradan o resim koyduğum yazıyı kaldırmasaydınız burada da sorun yoktu.. o buraya koyduğum resim sorun değil ki yasak değil ki ayrıca..
    Birde bunun üstüne orada bana 1 gün ban verildiğinde KUZEY chate geldi, oraya bir yazı yazdı ( bundan sonraki kısıma itiraz edeceksiniz) o yazı başlı başına hakaret oyun chatinden bir admin oraya o yazıyı benim için nasıl ayzabilyor.. ben hem 15 dakika boyunca hakarete uğramışım birde üstüne birde bana yazılan yaızlardan bir cğmleyi chate yazdığım için 1 gün ban yemişim bana o yaızları yazan oyuncular halabanlı değil chatten ve yazıyorlar ve Kuzey olay büyüdüğü içi,n chate geliyor oraya o yazıyı yazıyor.. hakaret ediyor orada..,
    bu yaptığınız rezillik değil de nedir.. bu yapılan kepazelik değil de nedir..
    hakaret etmek tabikide suçtur.. bunun yanında yapılan tahrik ne olacak? ve bu yapılan tahrikler sürekli tekrarlanıyorsa ne olacak.. onunda maddesi var o hukukta sayın s moderatör bunuda ekseydiniz ya oraya.. hukuk karsısında kim suç işlemiş kim işlememiş o zaman ortaya çıkar değil mi..
    ben buraya tekrar niye girmedim ki o günü o sinirle o yazdığını görseydim daha ii olurduda her neyse sayın moderatör.. oyundaki sorun için bir yazı yazıldımı diye birde etkinlik hakkında bir bilgi var mı diye girdiğimd egördüm yazınızı..
    sizlere en derin sevgi ve saygılarımı sunaytım tekrar tekrar.
    aynen bu şekilde bazı oyuncular koruyp bazı oyuncurı da bu şekilde tahrik edip onlara ceza uydurmaya devam ediniz.. sizlerin görevi bu heralde orada.. oraya hukuk karsısında yazmıssnız ya lütfen yapmadıysanız yapın öyle birşey de o spam yaptı diye kara listeye aldığınız mailde kayıtlı vardır bu şekilde bana oyun chatinden aynen bu şekilde hakaretler edilmesi veya küfürler edilmesi veya 3 tane support adminin, 5 tane chat adminin ban verdik yazıpta banlamdığı oyuncu vardı ispatlı şekilde duruyor orada.. sizler ilkönce aynaya bakınız .. hani derler ya ilk taşı günahsız olan atsın.. siz kınamya devam edin benide ben de hala küfür yemeye hakarete uğramaya devam ediyorum oyun chatinden .. bir taneniz yazmıştı admininiz sana gülüyoruz diyede bana edilen küfürlerde bir demetini atmıştım ona cevap veremmeişti.. bana burada yıne birisi küfür etti admininiz yine banlamadı o oyuncuyu üstüne admin görmüyormusun bana ayzılan yazıyı yazdığım için beni banladı, bend ebunu supporta attım ardaından o oyuncuyu kestim hesabımı kapattınız bana küfür ettiğim oyucnyu kestiğim için puşing yaptın dedniz. beni tehtit mi ediyorsunuz... sizler işinizi düzgün yapsanıuz zaten olacakmı bu olay...
    sırasıyla cm/ca reporta bakan görevli admininiz /support admininiz
    Bana 15 dakika boyunca hakaret eden oyuncuları banlamayacak. Ben bana yazılan yazının bir cümlesini chate yazdığım için ban yiyeceğim 1 gün.. kendinizdemisiniz sizler... ne yaptığınızı zannediyorsunuz???? farkında değilsiniz heralde değil mi yaptığınızın..
    Bunun bu şekilde hukuk karsısına gittiği zaman ne olacağının farkındamsınız??? yapsanıza öyle birşey... ve üstüne ben buraya yazdığım için sizler de kural deyipte beni buradan da kaç defa banladınız ve o oyuncu o sırada da bana verilen cezayı almamştı.. sırayla hepiniz gidrsiniz oraya .. lütfen kendinize gelin.. ne yaptığınızın farkına varın.. sizler toplu şekilde o hakaret eden oyuncularla beraber bir oyuncuyu tahrik edip o hakaret eden oyuncuya göz yumdunuz... o oyuncuya ceza vermeyip birde üstüne ben bana yazılan yazıların bir cümlesini chate ayzdığım için 1 gün ban yiyorum ve chate kuzey geliyor oraya o yazıyı yazıyor..
    hepinizi uyarıyorum kendinize gelin yaptığınız şeyin ne olduğunu iyi düşünün .. ortada hata yok sehven yapılan birşey yok..
    cm/ca /reporta bakan admin/support admini/ ayrıca kuzey
    ayrıca foruma yazdıklarım .
    hepinizin bu olaydan haberi var ve o oyuncu ceza almamış .. benim aldığım cezayı almamış bir defa... yaptığınızı iyi düşünün... tekrar yazıyorum kendinize gelin.......

2. Ketolar

Ketolar User

Ekran görüntüleri de alsaydın keşke.

3. aresww

aresww User

bir tanesini zaten koydum buraya , diğerlerinide aldım ki zaten almaya da gerek yok... buraya hr koyusumda resimi kaldırıp ban verdiler yasakmış buraya o resimi koymak .... yazdığım yazıda bir defa hakaret olsa ilkönce hesabımı kapıtrlar...

4. Ketolar

Ketolar User

Oyunda sohbet cezalarında cidden büyük adam kayırma olayı dönüyor. Oyunda olan bir geminin (Phoenix) adını kullandım diye yabancı kelime kullanmaktan 2 saatlik ceza almıştım. Supporta ulaştım tabi ama ceza 2 saatlik support ise 2 günde dönüş yapıyor. Kim öle kim kala o zamana kadar. Daha dün sohbette İngilizce olarak siyahi insanları aşağılar şekilde kullanılan hatta İngilizcede kısaltılmış olarak "n word" diye geçen kelimeyi kullanıyorlar rapor ediyorum ama tık yok. Niye yok? Ayıp değil mi? Benim tanıdığım, arkadaş, kanka olduğum bir sürü siyahi arkadaşım var ama biz oyun içi bir isimi söyleyince ceza alırken üstelik yazdığım şey de "eskiden ne güzel phoenixler ile takılırdık masum masum" iken bazı insanların terbiyesizce ve aşağılarcasına konuşup hiç ceza almaması veya sohbette sürekli aynı hesapların "hesabım satılıktır" gibisinden konuşması ama onca rapora rağmen hiç ceza almaması oyunda adam kayırmanın olduğunu gösterir. Ne yapalım savaş karşıtı Avusturya-Macaristan prensine suikast düzenlettiripte birinci dünya savaşının çıkmasına sebebiyet veren millet Alman milletiydi o yüzden oyunda Alman sunucularının dışında adaletsizlik olması bana sıradışı gelmiyor. İngilizce "darkorbit low frame" veya "darkorbit lag problem" diye aratınca hiçbir sonuç çıkmıyor sebebi ise bu sorunları sadece bizler yaşıyoruz.

5. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Sayın Ares,

Bakın size senelerdir aynı şeyleri söylüyoruz, bizim dilimide tüy bitti ama siz hala sıkılmadınız aynı tavırları sergilemekten.

Chat üzerinde eğer Pedofili ile ilgili bir durum ya da xx kişinin özel bilgilerinin paylaşımı ( telefon numarası) yoksa hesap ban yemez. Senelerdir bu kuralımız böyle işlemektedir. Chat üzerinde ki kural ihlalleri chat cezası ile karşılık bulur.

Size sormak isterim;
    1) raporlama yaptınız mı?
    2) raporlama yapmadınız diyelim, ss alıp destek birimine başvurabilirsiniz, bunu yaptınız mı?
    3) chat üzerinde sadece hakaret değil genel ortamı bozmak ta yaptırım sebebidir, kendinizden emin misiniz genel huzuru bozmadığınıza dair?

Neye ne kadar ban verileceğini siz bilemezsiniz. Bize gönderilen rehber doğrultusunda zaman aralıklarımız mevcuttur ve bu zaman aralıklarına göre oyuncular ceza alır, aynı sizin aldığınız gibi.

CA'nın CM'nin insan olabileceğinin farkındasınız değil mi? Bu kişiler anlık olarak bilgisayar başından kalkabilir, tuvalete gidebilir ki bu en insani ihtiyaçtır, su içmek isteyebilir, annesi/babası/eşi/cocuğu seslenmiş olabilir. Çok afedersiniz ama siz görevlileri ne sanıyorsunuz? Onlar sizin köleniz ya da uşağınız mı ki sürekli size cevap verecekler, siz birşey diyince hemen atılacaklar ya da "aman efendim Ares Bey gelecek onu bekleyelim belki bir isteği, bir şikayeti olur" diyecekler. İşte bu nedenlerle yaklaşık 2 yıl önce chat paneli değişti ve sizlere raporlama imkanı verildi.

Tekrar anlatayım bu raporlama neden verildi?
    O an chatte bir görevli olmayabilir, ya da logları kaçırmış olabilir mantığı ile siz oyuncularımızın rahatsız olduğu durumları raporlayabilmeniz ve daha sonrasında o raporların kontrolü ile kural dışı bir durum varsa değerlendirilsin diye yapıldı. Umarım anlamışsınızdır.

Siz supporttaki adminin (eğer bilet attı iseniz) ne zaman hangi bilete baktığını nereden biliyorsunuz da insanları yargılıyorsunuz göz yumdu diye? Var mı efendim kanıtınız? Bu adam benim biletime baktı ama işlem yapmadı diyebilecek misiniz? Yoksa biletiniz hala açık bir şekilde bakılmayı mı bekliyor?

Forumda resim paylaşmak özellikle bazı durumlar için yasaktır ve bu kuralda senelerdir bu şekilde işlemektedir. Bunu bile bile hala aynı davranışı sergiliyorsanız ve banlanıyorsanız, suçu başkasının üzerine atma hakkınız yok, çünkü hata sizde bile bile resmen lades diyorsunuz.

Pushing yapmadım banladınız diyorsunuz, bakın beyefendi pushing herhangi bir destek gorevlisinin kafasından uydurduğu birşey değildir. Loglar tabiri caiz ise kabak gibi karşınızda olur ve siz ona bakarak değerlendirme de bulunursunuz. Size bunu senelerdir anlatamıyorum. Aynı pilavı çevirip çevirip tekrar insanların önüne sürüyorsunuz.

Adalet'e gelince, sırf sizin istediğiniz yapılmıyor diye adalet yok diyorsanız buyrun demeye devam edin. Kişilerin istekleirne göre işlem yapılmaz. Bunu yapmadılar diye de insanları suçlamayı kendinizde hak görmeyiniz. Şimdi buna da kesin itiraz edeceksiniz çünkü sizi tanıyoruz. Ancak unutmayın ki sizden de şikayetçi olan oyuncuların sayısı az değil.

Şimdi gelelim yazınızdaki usluba, Takımdan herhangi birisi size "kepazelik yapmayın","kendinize gelin" vb kelimeler kullansa bir bu kadar daha yorum yaparsınız değil mi? Hayır demeyin en ufak birşeyde çarşaf çarşaf yazdığınızı biliyoruz.

Bu nedenle sizden ricam, gerek forumda gerekse chatte oyuncularımızın huzurunu bozma huyunuzdan bence vazgeçin. Kendi kendinize zarar veriyorsunuz.

Rica edeceğim eğer raporlama yaptı iseniz ya da bilet attı iseniz azcık bir durun da değerlendirmesini bizler yapalım değil mi? Siz de eminim başka işleriniz vardır onlarla ilgilenin.

ValkyriE bunu beğendi.
  6. bence modum haklı

7. aresww

aresww User

Artemis;
    siz oraya yazıyorsunuz da.
    Buraya bir resim koydum kaç defa silip o koyduğum hesaplara ban verdiler fmleriniz..
    cm de insandir ca da insandır tabiki... Bana o hakaretleri edipte ceza almayanlarda insandır..
    Sayın Artemis.
    htırlatayım bende insanım... Benimde sabrımın bir sınırı var.
    cm chatte, yazıyor chate ..bana hakaretle ediliyor cm yi uyarıyorum...
    ,cm o oyunculara ban vermiyor.. report sistemi var tabikide biliyorum... ca nız var değil mi de.. ayrıca reporta bakan görevliniz de var üstelik..
    ben cm yi uyarmışım defalarca cm niz o farklı renkteki yaızları yazıyor chate ve chtte ara sıra bana hakaret edilrken o sistem tarafından bazı oyuncuların banlandığı zaten yazıyor... yani sisteme bakan birleir zaten var..
    ben cm / ca uyarmışım bana hakaret edildiği için. report etmişim... supporta yazmışım.. bu oyuncu/oyuncular ban yememiş..
    supportun verdiği cevabı buraya attım zaten .. report et yazmış support admini isim yazmayam ban yemeyem (oyun kurallarını iyi bidiğimi bizzat kendiniz biliyorusunuz sayın artemis, sadece sınır aşıldığında kurallara uymayacağımı bizzat biliyorusnuz bende insanım)
    yazılan yazıların veya verilen cezalar;
    yaızlan yazıya göre değişiyor bunu sizde bende biliyorumküfür, hakaret vb... süreleride belli.
    bana yapılan hakaretlerden bir tanesinin bir cümlesini chate yazdım ve bunada ban vermedniz ayzdım 1 gün ban yedim.. burada benim chate yazdığım yazı ban sebebi bunu ben biiliyorum ve bu yazı oyuncunun kendisine dahi yazılsa bunu anlatmak için kendisine yazılan oyuncu yazsa yine aynı cezyı alır bunuda biliyorum...
    Ben bana yazılan yazıyı chate yazdığım için 1 gün ban yedim.. niye ban yediğimi sizlere zaten sormuyorum .. Benim sorduğum soru gayet açık. bana bu banı veriyrosunuz yazdığım anda da bu yazıyı bana yazana niye bu cezayı vermıyırsunuz .. benim o cezayı aldığım saat belli .. ben o yazıyı chate yzarken bu olaydan supportun haberi vardı yazdım supporta, report zaten ettim bana yazıldığında , eğer ki sizler o oyuncuya ceza verseydiniz ben bana ayzılan yazıyı chate yazarken bu oyuncunun chatte olmaması lazımdı değil mi. ama o oyuncu chatte bana orada da hain , hırsız gibi bir yazı ayzdı bende ca nıza bu ban sebebi değil mi yazdım .. devamında da bu oyuncu bana bunuda yazdı ve siz buna da ban vermediniz yazdım..
    sayın artemis ..
    hepiniz biliyrsunuz.. chatte görevli olmasa birşey demem .. Report ederim... supporta yazarım.. supportun verceği cevabı beklerim..
    bu olayda chatte cm/ca var ben uyarıyroum bana hakaret ediliyor diye ban vermıyorlar ..
    report ediyorum bu oyuncu hala ban yemiyor... supporta yazıyorum, support bana cevap vermiş bu oyuncu hala chate yazıyor.. ben bana yazılan yazının bir kısmınıyazdığım için 1 gün ban yiyorum..
    siz yazmıssnız ya oraya bunlar insan hata yapabilir de
    cm hata yaptı
    ca hata yaptı
    reporta bakan görevli hata yaptı
    supporta bakan admin hata yaptı
    ben yazınca kimse hata yapmadı ben yazdığım anda 1 gün ban yedim ..
    kusura bakmayın artemis ;
    lütfen kendinize gelin ... rica ediyorum sizden... lütfen.. yaptığınız ayıp ortada sehven yapılan birşey yok hata da yok orada herşey ... hepiniz o oyuncularla beraber bir olmussunuz beni tahrik etmeye çalışıyorsunuz birde tehtit ediyorsunuz.. banlar veriyrsunuz .. yaptığınız için sadece ayıp yazacağım.. başka birşey yazmayacağım.. [​IMG]
    Sistem: Sohbetten banlandın. Tekrar 04.02.2019 saat 21:06 zamanında giriş yapabilirsin.
    [21:06:05 ARES: böyle ağlayıp dönme dizmin dibine dönek.. bu yzıuda ban sebbi değil ..... bu yzıya da ban vermedniz - üslup]

tekrar atayım resimi buraya altındakı de benim yediğim ban .. ayıp yaptığınız.. birde beni tehtit ediyorusnuz .. başınızı önünüze koyun bir düşünün ne yaptığınızı . Yaptığınız ortada .. orada bir kullnıcı yasaklandı yazısı o oyuncu için değil o oyucnu ondan sonrada ayzmaya devam etti chate ..
    tekrar ediyorum iyi düşünün yaptığınızı..
    oraya ne güzel yazmıssnız cm / ca / supporta bakanlar insan diyede o hakaretleri bana aypan da insan...
    Ayrıca hatırlatayım 15 dakika boyunca 3 tane oyuncudan hakaret yıyen ben de insanım!!!!!!
    chate kuzey gelip bir yazı yazdı.. kuzeyin chate gelip hakkıında yazı yazdığı da insan .. siz diyeceksiniz ki hakaret değil de başlı başına hakaret .. bir kişiyi itibarsızlaştrmak ..

8. sindbadmoscow.

Merhaba,

Burada resim paylaşmak böyle durumlarda yasak ve hala aynı şeyi yaptığınızın farkındasınız değil mi?
    Lütfen ekran goruntunuzu supporta gonderin. Burası bunun yeri değil.

Sizinle bu şekilde anlaşamıyoruz bu nedenle uzun uzadıya tekrar yazmayacağım, aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz.
    Lütfen dediğim gibi şikayetinizi bilet yolu ile iletin ve o resmi mesajınızdan silin.

İyi günler dilerim

ValkyriE bunu beğendi.
  9. aresww

aresww User

atemis...
    paylaşmak yasak..... bilmiyrmuyum ama
    oraya yzıyorsunuz bi,r yazı .. yazdığınız yazıyı herkes okuyor... ben haksız oluyorum o resmi oraya koyunca herkes diyorkı buda yapılrmı değilmi...
    nesini tekrarlıyrmusm .. yaptığınız ortada herşey aşikar ... anlaşamıyormuşç.. tabki haksız olduğunuzu ispatlaynıca hemen ban verin hemen dönün tersine....
    biz insan değiliz ya sizin göznüzde değil mi....
    Aynı şeyleri tekrarlama diye bir durum yok ortada.. bir sorun var sizler bir oyuncuya yapılan hakaretlere göz yummussunuz buda ispatlı şeklilde ortada.... hakaret eden oyuncuya ban vermemişsnız ...
    bununda ispatlarını ortadan kaldırıyrusnuz... foruma koymak yasakmışş...... sizler o oyucuya cm niz veya ca nız veya reporta bakan görevliniz veya supporttan cevap veren admininiz veya en sonda kuzey geldi chate .. bana verilen cezayı verdiniz mı o oyuncuya da ben aynı şeyı tekrarlıyormuşum aynı şeyı tekrarlayan sizsiniz. orda bana 1 gün ban veriyrsunuz o bana hakaretleri yapan ne oldu!!!! hani cezalar eşitti.. hanı oyuncular arsında ayırım yoktu bir de beni tehtit ediyorusnuz...
    iyi görevler sizlere .. tekrar ayzıyorum kendinize gelinm lütfen. o resmide kaldırmasaydınızda herkes görseydi yapılnın ne olduğunu...
    Buraya da tekrar tekrar yazmaya gerek yok sizlerin niyeti belli iyice ortaya çıktı..
    devam ediniz sizler bu şekilde diyecek birşey kalmadı artıkk.. herşey bu kadar açık şekilde ortadayken..
    sizlere en içten sevgi ve saygılarımı sunayım,
    Bu olayda da yardımetmediğiniz için...

Son düzenlenen: 8 Şubat 2019
  10. sindbadmoscow.

Kısır döngü çeklinde aynı şeyler tekrarlanıyor.
    Biletiniz gelirse inceleme yapılacaktır.
    Konuyu kapatıyorum.
    İyi gunler dilerim.

ValkyriE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.