Sayın Artemis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 5 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“

1. Abla bir şey diyeceğim ama kızma.

Bak burada bende insanım sende insansın zamanında bana kaç kere hayvan gibi davranıldı bu nasıl bir şey ?

Kızgınım çünkü anlıyor musun kızgınım ?

Bu arkadaşta zamanında yaptığı şeyler var ?

Bunlara ne diyeceksin ?

Benim sorunlarımı bilmek zorunda değilsiniz evet fakat bu onlara dalga geçip sana gelip bu böyle yaptı demeleri için bir ortam sağlamaz ?
    Bak şunu belirteyim bir insana karşı nasıl konuşulacağını bilmiyorlar ve üstüne benimle pinpon topu gibi oynamalarından bıktım usandım ?

Tamam buradan devam edeyim başkasının özel konusuna yazmam buna kızacaksan.

Ben sizinle kavgalı felan olmak istemiyorum sizinle ben tartışmak istemiyorum sorun orada size bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ama artık kendini öyle bir kapatmışsın ki benim değişmeyeceğime inanmıyorsun beni görünce artık köpürüyorsun ve bazı konularda haklısın bunu inkar etmiyorum ama her şeyde böyle davranırsan ben nasıl kendimi düzeltebilirim beni bu tip konularda güzelce uyarabilirsin mesela bunun gibi bir şekilde konuşmak yerine ?

Daha küfür etmeyeceğim dedim ediyor muyum ? Hayır etmiyorum.

Ve başkasının konusunada saygı göstereceğim bak bunu bilmiyordum buna bu kadar kızacağını.

Eğer bu şekilde devam edeceksek yol kat edemeyiz.

Sana güzelce anlatıyorum şu an ve lütfen biraz sakinleşir misin ablacım ?

Güzel bir uslupda yazıyorum. Herkesin sorunları olabilir fakat benim bu şekilde üstüme gelinmesini istemiyorum anlıyor musun ? Geçmişte yapılan şeylerin tekrarının olmamasını istiyorum.

Ben takımla barışmak istiyorum (bir kaç kişi hariç) Fakat aynı şeylerin olmasını istemiyorum.

@Artemis.

Ben sizden çok büyük bir şey istemiyorum bu forumda olay çıkmadığı günleri görmeyi inanın bende istiyorum ama lütfen sizlerde dikkat edin.

Bu uyarınızı değerlendirdim hatamıda kabul ettim daha kişilerin özel konularına yazmayacağım.

Tekrar ediyorum lütfen güzelce uyarın beni. Hatam olursa buna dikkat etmeye çalışıyorum ve hatalarımı düzeltmek için özen göstereceğim.

Son düzenlenen: 8 Aralık 2017
  2. @Artemis.

Bu arada bir şey daha demeyi unuttum discorda ki PM kısmından size mesaj attım.

Dava konusu hakkında size bir kaç sorum var onları cevaplarsanız sevinirim.