sayın forum admiler ilgilnin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve P£HLİVAN tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

kardeş konuyu actık hemn ne kapatıyorsunz sen de girebilir ben 2 gemi acık dı diyorum sana bna ait iki gemiyi kasıyordum birin de baglantı koptu yeniden baglan geldi baglanmadı oyunu kapatım tekrar acıyorum girmiyor diyer yandan ikinci gemim oyunda onda sorun yok ama şöyle sorun daha var diyer arkadşlrımda oyundn cıkan bir daha oyuna giremiyor ebn de bir sorun yok bna flas plyer faln filndı forum doldurla zamn kaybetmk istemiyom senin global amerika 4 sonucuna gir chat yaz baklm o zamn konuşun burdn sen de sorn vr diye onu birktım güçlndircilrm boşa gitiyor ona yazık oyun bunu bna geri vereck degil yazsm sizin gibi şlgiln miyolar ilgilnin be kardeş.....

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sunucu ile ilgili bir takım sorunlar yaşanmış olabilir.

Bu tür sorun yaşayanların ilgili konuya yazmasını istiyoruz ki bu konunun linkini de diğer konunuz da verdim.

Bizim oyun alt yapısında işlem yapmak gibi bir yetkimiz yok.Bu tür şikayetlerinizi Merkeze iletiyoruz.

Şuan ki durumu da ilettik.Bizim bu konuda daha fazla yapabileceğimiz bir şey maalesef yok.

Sizlerden sakin olmanızı ve sabretmenizi istiyoruz.

Konunuzun kapanmasına gelirsek , Yapabileceklerinizi ben size önerdim.Öyle ki bizim daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok ise durumu üst mevkiye bildirir konuyu kapatırız.

Keyifli Forumlar

3. sorun olmadigi bir gun soyleyin :D

4. her haritada donma yok 4-3 deyok ama 4-4 specball da oyun yok sırf donma var

5. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

kardeş benim güçlendiricilerim ne olck bo2 ler ben onlrı uri veriyorum yazık degilmi onlra kardeş bu konuyuda iletin üst mevkiye de bn de rahat uyuyayım....

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyundaki bağlantı ve kasma sorunlarını için lütfen buradan devam ediniz. Konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.