Sayın Mod Süvari'ye teşekkür

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 19 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Aşağıda kopyaladığım yazınıza istinaden size teşekkür etmek istedim ve bu açıklamayı yapma gereği duydum.
    Ben ogunku arızanın paytogo dan kaynaklandıugını supporta soyledım ve hatta paytogo dan Uğur bey isimli kişi ile gömrüştüm hatalarının kendilerinde oldugunu ve benimle ilgili yazı hazırklayıp bigpointe mail attığını söylediler ve bende bunu aynen suppportaki şimşek isimli kişiyede ilettim yanı sorun paytogo da o saatte arızas varmış öyle soyledıler ve bunla ilgili mail attılar ,fakar supportakı arkadas bana siyorkı sankı herhafta x3 te işlemleri kendısı yapıyormus gibi hayır diyor sizin işlemleriniz 21:03 te olmus ( yolladıgım sms de resımde ) ama x3 saat 21:00 de bıtıyor dalga gecer gıbı benbım derdım sayın süvari uridium değil burdaki yapılan bilgisiz açıklama ve direk ticket kapanması bende normal olarak sinirlendım benım butun işlemlerım kredi kartı olsun paytogo olsun hepsının ss' si var ve arıza olan pazar gununde 19/07/2015 de yanı gerıye donuk oyuna dondugum son 2 ay mevcut benım sınırlendıgım bilmeden bana x3 saat 20:00 nedemek sayın süvari belgelerı yolluyorum kendısıne bakın sdize yolladıom gordunuz zaten yollamasam bıle x3 un global avrupada saat 21:00 oldugunu herkes bılıyor ben size ayrıca teşekkur edıyorum dediğim gibi ben gelmeyen uri peşinde değilim basta supporta da soyledım paytogo hatayı kabuyl edıyor ogun arıza oldu geç bildirildionay verdık dıye ve bunla ılgılı yanı benle ılgılı mail attılar asıl sorun o kişi biliyormus gibi emın hayır dıyor x3 saat 20:00 de
    Tekrar size teşekkur ederim Sayın süvari. Sizden ricamn o arkadasa x3 un kaçta basladıgını soylemenız burda saat 21:00 de baslar 22:00 de biter ben bunu belgeyle anlatamadım belkı siz 1. ağızdan anlatırsınız
    Teşekkürler.

Süvari Mod'un yazısı..

2. Merhaba,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kendisine ulaşmayı deniyorum ulaşamazsam da suppottaki görevliler kendisini bu konu hakkında bilgilendirecektir diye umuyorum ama en azından elimden geldiği kadar sizin için bu konuyu takipte kalacağım ayrıca sizden ricam da eğer ödeme sisteminizin supportu yeni bir bildiri veya telafi düzenlerse bu konular hakkında forumdan bizlere hem de oyunculara konu açıp bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Bu konu her birimizin başına gelebilirdi şahsen benim başıma böyle bir şey gelse çıldırmamak elde değil bu yüzden bu konu hakkında bütün mesajları okuyup elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışıyorum.

Gerekli mesaj gerekli kişiler tarafından alınmıştır diye umuyorum ;)

Eğer başka ileteceğiniz bir durum yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

3. DaRRaB

DaRRaB User

Sizde anlarsınızki bende öyle bir cevap alınca çıldırdım ayrıca tabıkı bılgılendırme yaparım zaten dıkkat ettıysenız haksızlıklarda ve bunun gıbı seylerde konu acarım belki işim gereği belki yapımız haksızlıklara tahammul etmek zor sizden ricam ( eğer ödeme sisteminizin supportu yeni bir bildiri veya telafi düzenlerse) bunu anlayamadım yanı suppor bana yazarsa cevap onumu soylememı ıstıyorsunuz ? eger oysa tabıkı soylerım yazarım ıstersenız o arkadasın supporta yazdıgı son bilgisiz mesajıda yollalrım degım gibi iyiki ogun az uri almısım yanı artık kalan urilerimi almak tan önce supportakı arkadasa ( *****) bilgilendırmek neyın ne zaman hangı saate oldugunu İnanın oyuna girmıyorum foruma bakıorum sinirden
    Bu arada burda özel mesaj olayı varmı
    Tekrar teşekkurler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2015
  4. Cellatus29

Cellatus29 User

ya çarım çalındı ben ne yapcam allah için yardım et bu bnm çarım ama myneti alamnıorm
    myneti baskalarında

5. Merhaba,

Evet anlatmak istediğim ödeme supportunuz size bu durumun telafi edileceğini belirtti mi belirttiyse, telafinizi aldığınız zaman buralardan bize ve oyunculara yeni bir konu açarak bildirebilirsiniz.İnşallah telafinizi alabileceğinizi umuyorum en azından olması gereken bu ama bekleyip görmek gerekiyor.

Bu arada Merhaba De Katıl Muhabbete bölümünde veya kim kimdir takım? kısmında benim konuma yazarsanız iletişim kurabiliriz ama özel mesaj sistemi bulunmamaktadır.

İyi Forumlar

6. DaRRaB

DaRRaB User

Tabiki sizi ve burdaki arkadaşları bilgilendireceğim yalnız benimde sizden ricam supportaki ***** adlı kişiye x3 ün saat 21:00 de başladıgını ve 22:00 de bittigini söylemeniz zaten bende de var ama saygısızca benim ticket kapattıgı için sizden ricam o kişiyi bilgilendirmeniz zaten bende bu işin peşini bırakmayacağım kimse mağdur olmasın lütfen sizden ricam bunu onu belirtmeniz ve öğrenmesi öğrenmek ayıp değil.
    Dediğiniz muhabbet bölümünü bilmiyorum hemen araştrıp bakıyorum ordan iletişime geçelim tekrar teşekkür ederim.

Bu arada x2 başladı saat 21:00 de şuan 21:55 arkadasa bunların kaçta başladıgını saklıyorum belge delil olarak...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2015
  7. Merhaba,

Önceki mesajlarımda gerekli durumu belirttim.
    Tabii ki de öğrenmek bir erdemtir.Sizde bu durumu supporta bildirirseniz diğer yetkililer gerekli uyarıları yapacaktır.
    Ayrıca bana Buradan ulaşabilirsiniz.

Anlayışınız ve geridönüşleriniz için teşekkürler.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.