Sayın sindbadmoscow.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve VikinsRagnarLothbrok tarafından 12 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba;

Yoğunsunuz ama lütfen ilgilenir misiniz ?

Nerdeyse bir haftadır TR2 chatinde bir kişi, gemi satışı yapmakta;

Defalarca /report yaptığım halde, engellenmedi. Sanırım chatte görevli yok.

Gayet rahat bir şekilde bana bir şey olmaz diyor.

Kişinin niki bu;

•CENK• veya ٠CENK٠ olabilir.

Bu kişi de o kişiyi destekliyor;

C̣ḥạṃp̣ı̣ọṇ (reis Klanı)

Resim yüklenmiyor. Sanırım sorun var.

Son düzenlenen: 15 Aralık 2024
    IIiLLeGaL bunu beğendi.
  2. BROWN

BROWN User

3.  
  4. Merhaba;

Gerçekten büyük başarı;

Ne chatte ne de Forumda ilgilenecek yetkili kalmadığı için, illegal hesaplar at koşturuyorlar.

٠CENK٠: Satlk gemıler var uyguna ılgılenen yazsın.
    [ШØŁF] MACHINE.*: hades desteklı son 1 gelen var mı
    [ШØŁF] MACHINE.*: seri hades son 1
    ٠CENK٠: satlk gemıelr var uyguna ılgılenen yazsın
    [HTL.] ¤¤[Fэª®Lэ$$]¤¤58[™]: Kaç tane kaldı
    [ÖZ€L] BATMANLI34(ÖZEL): abdurrahim akyüzü tanırmısın kepçeleri kamyonları falan var abi kardeş geçen sene abisi vefat etmişti mehmet akyüz
    ٠CENK٠: 6 hesap kaldı
    [HTL.] ¤¤[Fэª®Lэ$$]¤¤58[™]: :D kaçla başladın
    ٠CENK٠: cok knk
    ٠CENK٠: 1 ayda 30 gemı rahat satım
    [HTL.] ¤¤[Fэª®Lэ$$]¤¤58[™]: getirisi iyi mi :D
    ٠CENK٠: iyi olmasa yaparmıyım ?
    [HTL.] ¤¤[Fэª®Lэ$$]¤¤58[™]: ne biliyim :D çok akıllıca gelmedi uzaktan
    [ШØŁF] MACHINE.*: hades son 1

Bir ayda 30 gemi satışı.

9.3.4 Kullanıcı hesabının tamamını veya herhangi bir Oyun eşyasını, Premium özelliği veya oyun işlevini üçüncü bir kişiye satmaya veya devretmeye hak sahibi değildir. Bu Bigpoint şirketinin satış amacı için sunduklarında geçerli değildir. Bu Bigpoint’in satış amacı için sunduklarında geçerli değildir.

6.2. Hesap Satışı/Hesabın Başkasına Verilmesi/Hesap Değiş Tokuşu

Kullanıcı, hesabını ticari amaçlı kullanma, satma veya başka amaçlarla üçüncü kişilere verme hakkına sahip değildir. Ayrıca, üçüncü kişilerin oyun hesaplarını devralmak da yasaktır (Satın alım, ödünç alma veya hediye yoluyla).

Bir hesabın birden fazla kişi tarafından kullanılması halinde ortaya çıkabilecek hiçbir zarardan Bigpoint sorumlu değildir. Her bir oyuncu kendi hesabından sorumludur ve bilgilerini başkasına ifşa etmesinden kaynaklanabilecek sonuçları dikkate almalıdır.

GİŞ kuralları kime geçerli acaba ?

Saygılar Sevgiler

Hala devam ediyor;

Sistem: Şu an Global odasında konuşuyorsun
    ٠CENK٠: satlk gemıler var uyguna ılgılenen yazsın.
    Fatihbaba010203: bende de vat goliath 50 liraya veririm
    Fatihbaba010203: abi ben silah almak için çok zorlanıyoruö
    вσяυzαи¢ι: kapı mı geliyor
    #DontCryDontPanic: sa
    вσяυzαи¢ι: as
    ٠CENK٠: evet
    #DontCryDontPanic: reset geldi ama bilmiyorum olaiblir
    [1903] cєппєτίпfєdαίѕί: GÖREV VARDI CUBİ
    [ттц_] ƔøŁƊ£ɱøŔŦ: sa

Sanırım CENK hesabı ban yedi.

Yeni hesapla devam; Triple

Triple: satlk gemı vardır ılgılenen yazsın uyguna.
    ヅC̣ḥạṃp̣ı̣ọṇヅ: .
    [яeıš] princeofdarkness: sa
    Triple: as
    [SPL] -TSK-: sa
    Triple: as hg
    [ΣIΣП] KnaveKronos: Aleykum selam
    Triple: as hg
    [SPL] -TSK-: 3 bl attend görevine kim yardım eder acil 2 kat görevşi
    [141™] burak50641: 3 bl invoke görevine kim yardım eder peki
    Triple: satlk gemı var uyguna ılgılenen yazsın.
    [141™] burak50641: ya cenk gelmiş
    Triple: satlk gemı var uyguna ılgılenen yazsın.
    [RZ61] TR--FeDeRaL--TR: .
    Triple:
    1 ölür bin dirilirz

"1 ölür bin diriliriz"

Bu meydan okumak sanırım.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2024
  5. Bu konuda bir şey yapıldı mı?

6. Kardeşim sanane satar satmaz neyinden rahatsız oldun

7. Oyun kurallarından haberdar olmadığınız açık. GİŞ kurallarını zahmet edip okursanız görürsünüz hesap devrinin, satışının, hediyesinin yasak olduğunu.

Bir oyuncu oda arkadaşı hesabına girdi ve bunun yasak olduğunu bilmeyerek açık etti diye hesabı 1 ay banlanmıştı. Bir yasak herkese yasaktır, serbest ise de herkese serbesttir. Öyle “kardeşim sana ne satar satmaz” gibi sözler sizi tenzih ederek ve bilgisizliğinize vererek söylüyorum, şark kurnazı işidir.

Eğer kuralların bilincindeyseniz bu tutumu terk etmenizi tavsiye ediyorum.

8. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Oyun Kuralları arasında hesap satışının yasaklanmış olduğu ve ticari kazanç sağlanacak herhangi bir devrin de söz konusu olamayacağı şu şekilde belirtilmiştir:

"6.2. Hesap Satışı/Hesabın Başkasına Verilmesi/Hesap Değiş Tokuşu

Kullanıcı, hesabını ticari amaçlı kullanma, satma veya başka amaçlarla üçüncü kişilere verme hakkına sahip değildir. Ayrıca, üçüncü kişilerin oyun hesaplarını devralmak da yasaktır (Satın alım, ödünç alma veya hediye yoluyla).

Bir hesabın birden fazla kişi tarafından kullanılması halinde ortaya çıkabilecek hiçbir zarardan Bigpoint sorumlu değildir. Her bir oyuncu kendi hesabından sorumludur ve bilgilerini başkasına ifşa etmesinden kaynaklanabilecek sonuçları dikkate almalıdır."

Buna uygun şekilde size yaptığım uyarıyı dikkate alınız.

İyi forumlar

9. Merhaba;

@PSYCHIATRIST Modum hoş geldiniz. Başarılar diliyorum.

Umarım bu tarz oyuncuların kökünü kazımak için, siz değerli MOD ların desteğini, bundan sonra bari görmeyi çok arzu ediyoruz.

İnanın oyundan soğuttular, nefret ettik.

Saygılar, sevgiler.

10. ben 1 kere birinin özelden sorusuna cevap verdim diye 100 yıl ban yedim bunlar herkese açık yerde yazdığı halde ceza almıyor çok garip

11. DamDamSeze

DamDamSeze User

TR1-5 te Ay Yıldız klanı var, üyelerin tamamı hesap satışı yapıyor. Onun dışında 5-6 gemiyi hileyle kasan oyuncuyu 8 aydır bir sürü video ile şikayet ettim hala daha hileyle kasılıyor, ne zaman birşey yapacaksınız? Hesap satışlarını ezik oyunculara musallat olup onları bezdirene kadar kesiyorlar böylece insanları hırslandırıp güçlü gemi satın almaya zorluyorlar. Email değişikliği yapılan tüm hesapları acilen banlamanız gerekiyor.

KLAS.97 bunu beğendi.
  12. KLAS.97

KLAS.97 User

@DamDamSeze katılıyorum haklı bende gördüm bunları

DamDamSeze bunu beğendi.
  13. KLAS.97

KLAS.97 User

abe burda adaletsizlik var ya bana biri özelden satılık gemi var dedi bende birine sordum ban yedim bana satmaya calışan ban yemedi kaç aydır görüyorum chatte milet satılık gemi var diye yazıyor ban yemiyor ben 1 saat geçmeden ban yedim adminlere hiza ediyorum adminler umusamıyor kaç kere yazmama ramen artık cevapta vermiyorlar ama millet yapıyor ban yemiyor

DamDamSeze ve hafız47 bunu beğendi.
  14. BATE*

BATE* User

Hesap satışı haricinde geriye kalan kurallar aşırı saçma, kuralın kendisinde çelişen bir açıklaması var. " Her bir oyuncu kendi hesabından sorumludur" tamam hesap benim ise hediyede edebilirim bundan kime ne ? Hediye edilen hesaba bir şey olup gelip size ağlamıyorsam söz hakkı düşmez. Bu kural bu anlamada gelebiliyor. Arz ederim.

15. DamDamSeze

DamDamSeze User

Daha önce bu tarz şeyler çok yaşandı, güvendiği kişilere şifresini verenler, verdiği kişiler tarafından hesaptaki tüm hangarları ve envanteri sattığı için böyle bir kural getirildi. Adamlar zaten oyunun sorunlarıyla boğuşurken bir de 'hediye' edilen hesap sorunlarıyla baş edemeyecek kadar zayıf.

16. Merhaba;

Bir oyuncunun bir sunucunu da kaç tane hesabı olur. Kaç hesabını aynı anda kasabilir. Kaç hesabını güçlü hale getirebilir.

Bunun için 7/24 oyunda olması gerekir.

Kaç hesabını birilerine hediye edebilir. ( özellikle de, bu gemiler için emek harcamışsa, para harcamışsa)

Ama bu hesaplar illegal yollardan kasılmışsa, bir emek sarf edilmemişse, elbette önüne gelene hediye (satabilir) edilebilir.

Bir hesabın hediye edilip edilmediği, satışının yapılıp yapılmadığını kim bilebilir.

Elbette sana göre hediye ettiğin hesabın arkasından ağlamazsın.

Hesap satışı yapanların ağlamadığı gibi.

" Her bir oyuncu kendi hesabından sorumludur" Bu cümle sonuna kadar haklı bir cümle.