Sayın Yöneticiler Fikrim Var.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FiRiKoCuM* tarafından 28 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FiRiKoCuM*

FiRiKoCuM* User

Sayın yöneticiler bildiğiniz üzere lvl kasan herkes istediği haritaya gidip baskın yapabilior. ben Tr2 de oynuyorum. demek istediğim doru düzgün kasılamıoru cubi kesemioruz bugun sabah 9dan 4e kadar oyundayım en az 20kere kesildim ve + olarak hiç bir sey kasamadım. bu haritaları düzenlerseniz sevinirim.

FİKİR=Her Şirketiin Kendi Haritaları Olucak Diğer Bir Sirket Bu Haritalara Giriş Yapamıyacak.Şirketin Kendi İçindeki Kişilerde Cubikoon Olsun baska yerler olsun carlarını kasıp güclendirebilecek.

ŞİRKETLER ARASI SAVAS=TAbi Bu uygulandıkdan sonra 1gunde belirli bir saat aralıgında 1 Saat yada 2saat haritalar arası gecis acık olucak ve şirketler arası savas durumu olacak.

AMAÇ=Şirketlerin kendi arasında kasılıp güclenmesi Rekabetin Artması Ve Düşmanların yüzünden oyun sıkıcı oluyor gercekten ve bu sıkıcılıkdan kurtulur.

SAYIN YETKİLİLER SONUNUA KADAR OKUYUP YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM VE GERCEKLESME DURUMUNUDA YAZARSANIZ COK İYİ OLUR

BANA KATILAN ARKADASLAR YORUM YAPARSA COK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.

2. Savaş oyununda savaşı sınırlamak mantıksız defarlarca kez bu tür konular açıldı boşuna zorlamayın.Bence saçma o_O

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. KorGeneraL

KorGeneraL User

Kasılma sorunu yaşayan çok oyuncumuz var,
    süre sınırlı kasılma haritaları olsa iyi olur diye düşünmeye başladım.
    Haritaya giriş anahtarları 30dk süreli.
    Günlük maximum 3 saat kullanılabilir.
    Vs. bir çok detaylar eklenebilir.

Ama şunuda unutmayalım ki bu oyunda güçlü olan her zaman güçsüzlerin önüne geçmeye çalışır.

4. Sana katılıyorum

_DODGE_ bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar bu bir strateji oyunudur.Bilmiyorum belirli bir harita çıkarılırmı ancak bu konudaki fikirlere bende sıcak bakmıyorum.Kendi kendinizi stratejiler üretmelisiniz.Belirli zorlukları aşmalısınızki bir emek vermiş olasınız.

6. kaardeş tr 2 akılı işimi tr1 den tr4 kadar hiçibirine girme en guzçsuzu 3 havoç

7. bence yoruma bile gerek yok -1

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  8. FiRiKoCuM*

FiRiKoCuM* User

Arkadaslar bana katılmıorsunuz sizin korkunuzuda anlıyorum bnde savas oyununu kısıtlamak istemiorum fakat oyunun kurulu düzeni de +13seviyeler için Cubikon keserek carları fullemek.simdi bu haritalardada düşman olunca haliyle kasamıoz burda bi strateji üretmeylede alakası yok ne strateji üreteceksinki adam full lf4 gelmiş kesmiş. sırf mesela cubikon + olarak bi harita koruma altına alınsa hiç yoktan gene düzelir.

ÖRN:cubikon kasamadım 3 gundur Onu gectim 1-2 1-3 1-4 de bile düşman olmadıgını göremedim yani iyice gitmiş durumda oyun.güclüler tmm ama bu kadarda muazzam fark olmamalı ve gücsüzlerin güclüleri yakalaması gerekmekte bence.

9. katılıyorum.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.