SAYIYA GÖRE CUBİKON

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu?

1. evet

oy sayısı 9
    81,8%
  2. hayır( lütfen nedenin yazınız)

oy sayısı 2
    18,2%
  3. geliştirilebilir(lütfen kendi fikrinizi yazınız)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bnm bi fikrim var bazen online sayısı çok fazla olunca haliyle cubikon daki kişilerin sayısıda artıyor ve bazen o kadar çok artıyor ki bn tutana kadar cubikon patlıyor bile yada tutsam bile hatta elitte dalsam öyle çok kişi oluyorki 30-35 kişi olunca kimse bi şey kazanamıyor bi cubikon 10 saniyelik oluyor öbürünüe gidiyoruz çıkması 2-3 bazen daha uzun sürüyor ama patlaması yine 10 sn ve bize hiç düzgün ödül gelmiyor...

işte bnm fikrim tam bu sırada devreye giriyor cubikondaki adam sayısı arttıkça cubikonun kalkanı canı artsın yani cubiokna sıkan adam sayısı ne kadar çok olursa o oranda cubikonun canı artsın ( bazen sıkan adam sayısı çok olur ve adamlar fazla güçlü olmaz bu durumu göz önünde alırsak sıkan adam sayısına göre değil birim saniyede verilen hasara göre cubikonun canı ve kalkanı artsın hmde verdiği ödüllerde artsın bu şekilde çok fazla kişiyle bi le cubikondan istediğimiz ödülleri alabiliriz )

saygılarımla...

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Düşünce olarak güzel,ben onaylıyorum hayata geçirilirse herkes memnun kalacaktır diye tahmin ediyorum.

İyi Forumlar.

3. Harika, mükemmel ötesi fikir.. Oyum olumlu..

4. bence bunun yerine cubiler daha hızlı çıksa daha iyi olur
    birimsaniye olayı biraz aklıma yatmadı sen cubiye sıkcan cubinin canı artcak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.