Scrap Biriktirme

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 6 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu hafta etkinliklerde obsidyen anahtarı gelecek yazıyor. Bende obsidyen anahtar için hurda biriktirmek istiyorum. Bunun için sizce:

1) Nerede nasıl kasılsam maksimum hurda toplarım?

2) 1.nin cevabı muhtemelen 4-5 uber saimon ve mordon olur. Peki hangisi daha çok ihtimalle verebilir?

3) Benim planım full hız, güve uçuş düzeni, 3.seviye düşman bulucu ve şimşek vegayı alıp 1.konfide seri şekilde boss veya uber saimon, mordon arayıp imha etmek. 2.konfiyede kaçış için halka uçuşunu koyup acil durumlarda kaçmak için yeteneği basıp uzaklaşmayı düşünüyorum biri saldırırsa. Ama oyunda çok fazla @$/# olduğu için ben böyle kasılırsam ve biri saldırdığında da direk yetenek ve halka açıp kaçarsam benimde @$/# gibi algılanma ihtimalim varmı.

4) Hafta içi 17.00 gibi 1 saat kadar online oluyorum. Dediğim şekilde
    4-5'te grup olarak kasılmak isteyen olursa TR1 deyim. :)

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

1)Scrap (Hurda) düşme ihtimali aşağıdaki gibidir.

NPC Türü Normal BossUber
    Saimon %2 %8 %16
    Mordon %2 %10 %40
    Gördüğünüz gibi en yüksek ihtimal UberMordonda bulunmaktadır.
    2)Yukardaki tabloda sorunun cevabı mevcut :)
    3)Kendi emeği ile kasılan oyuncular hiç bir şekilde program kullanıcısı olarak algılanmaz, içiniz rahat olsun.

İyi forumlar.

3. harami52

harami52 User

Size sıkan gemilere karşılık verirseniz, kimsede böyle bir intiba oluşmaz. Size saldırana göstermelik de olsa 1-2 ateş edin. :D

4. Dün dediğim şekilde 4-5'te uber mordon ve saimon kestim. Bazen şansıma saimondanda scrap çıktı ama uber mordona yoğunlaştım.
    Öncelikle güve uçuş düzeni bir işe yaramadı pek etkili olmadı bende burgu uçuş düzenini kullandım. Ama ne zaman uber mordon görsem yanında başka uber npclerde oluyor ve onlarda bana saldırıyorlar. Full hız vega ile dpside düşük olduğu için tamir için kısa aralar vermek gerekiyor. Bunun dışında 2-3 kere beni kesmeye çalışan oyunculara denk geldim. Böyle durumlarda buz roketi atıp 1-2 ateş edip kaçıyorum. :D Ama genel olarak pek verimli olmadı yada ben beceremedim galiba.

Cevaplar için teşekkürler. Konu kilitlenebilir. :)

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Scrap kasmanın kolay olmadığını söyleyebilirim. Sabretmek gerekiyor epeyce. Size tavsiyem Kıskaç Uçuş düzenin kullanmanız ve 2 droitinize kalkan jeneratörü takmanız yönünde olacaktır. Bu sayede hem hızınız düşmeden belli bir kalkana sahip olduğunuzdan DP'niz kolayca azalmayacaktır.

İyi forumlar.