SCRAP ÇIKMAMA SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jokera.k.aNarkoz tarafından 9 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EVET ARKADAŞLAR SCRAPLAR NEDEN ÇOK AZ ÇIKIYOR BU SCRAPLARLA İLGİLİ Bİ TAKTİĞİNİZ VARMI 1-2 SAAT UĞĞRAŞIYORUM 1-2 TANE TOPLUOYRUM

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Büyük harf kullanmanız kurallara aykırı olduğunu hatırlatayım tekrar etmek den kaçınınız.

Bu konuyu Daha önce arkadaşlar dile getirdiler ve bunu ilettik ama her hangi bir dengeleme yapılmadı.

Bu durumu bir daha ilete bilmem için önce konunuz kurallara uygun olmalı.

iyi forumlar

3. AxXoY

AxXoY User

Konuyla ilgili bir gelişme sağlandı mı sayın moderatör arkadaşlar ?

4. Aria

Aria User

Scarp çıkarma;

Normal haritalarda %12 oranında bir şans vardır.

Tatikler;
    Pet "Boss mordon ve boss saimon" aratın. 10'da 1 çıkar. Oranı daha yüksek. 100 Npc'de 3 tane... 1000 npc'de 40 tane...

Taktik 2;

4-5 gidip, uber mordon ve saimon kesiniz. Hızlıca scarp kasarsınız, 100'de 30 veya 1000'de 300 kasılıyor. :)

Taktik 3;

Scarp gereksiz, neden dersen, kutulardan güzel item çıkmıyor, kozmatik tasarım çıkıyor. Zeus apis, lf4 hiç görmedim. Belki ilerde açarız :D

5. Scrapla açtığım tek kutuda Zeus tam droit almıştım :)

6. Mcqeen

Mcqeen User

Hangi kutu açtın kırmızı mavi veya diğerleri :D

7. apolus

8. lava sayborg lava hummer tasarımın çıktıysa çekil kenara.gerisi hikaye bunların yanında.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.