scrap çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *M*A*V*İ**K*O*R*K*U* tarafından 26 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bende mi oluyor bilmiyorum ama scrap neden çok az çıkıyor yüz tane boss mordon saymon kesiyorum bir tane ancak çıkıyor.

2. uberlerde çıkma şansı daha yüksek ancak çıkma oranını yükseltebilirler, çogu zaten kararsız için kasıyordu scrabı artık premetheus lazeri çıkmasıyla eski önemini yitirdi kararsız lazerleri

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Fark ettiğim kadarıyla Obsidyen gibi scrap gerektiren ganimet kutuları çıktığı zaman scrap düşme oranı azalıyor. Scrap kasmak için bence en uygun zaman obsidyen olmadığı zamanlarda 4-5 te uber mordon kesmektir.

İyi forumlar.

HSWCloud ve WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Evet çok zor çıkıyor bir anahtar yapmak için 1-1,5 saat uğraşılıyor.

5. Merhaba,

Uber Mordon ve Uber Saimon'dan yüzdelik düşme oranı daha yüksektir.
    Hızlı bir gemi tercih ederek 4/5 haritasında düşman bulucu modülünü kullanarak daha fazla scrap kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Aralık 2018
  6. 20bin in üzerinde scrap'i olan gemiler var bu sayılara nasıl ulaşıyorlar acaba ? Sanırım insansız hava araçları :)

BlackFhatma bunu beğendi.
  7. Bilgisayarları iyi. Günlük 15 saat online olan bilgisayarlar var. :)

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Mod arkadaşlarımın dediği gibi 4-5 te uber mordon kesmenizi öneriyoruz.
    Başka türlü hızlı kazanamazsınız.

İyi forumlar

9. hocam ben 2 saat uber mordon kestim %50 gibi şansla baya cıkardım 5 sanaıdk açtım 100 scrap yapıyor oda haritada rakibim çoktu eğer pete radar takarsanız herkesin 1 adım onune geçersiniz
    uber mordon uber saimon kesin diğerleri boş

10. Ne bilgisayarıymış o özellikleri bi yazsana suraya bide kullandığı interneti? Lag sorunu bi ben mi yaşıyorum?

11. Kastetdiği şey bazıları gemiyi otomatiğe!!! bağlayıp haritaya atıyor artık sabahtan akşama kadar ne bulursa kesiyor.

Makinist.57 bunu beğendi.
  12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumda tartışma ortamı yaratacak veya kişileri zan altında bırakacak mesajlar yazmak yasaktır. Lütfen konu bütünlüğünü bozmayacak şekilde konuya yorumlarınızı yapıp konu sahibi *M*A*V*İ**K*O*R*K*U* arkadaşımıza yardımcı olun, konu amacı dışına çıkmamış olsun.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.