Öneri Scrap dükkana getirilmeli mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___siyah___inci___ tarafından 6 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a. arkadaşlar. Scrap kasmak için illa scrap veren yaratıkların peşinde koşmaktan sıkıldım. Özel kutular geldiği zaman obsidiyen kırmızı mavi kutular gibi şeyler geldiğinde scrapın dükkanda satışa sunulması güzel olmaz mı ? Bir ara dükkana geldiği gibi öyle satışa sunulması gerekiyor bence uridium karşılığı. Uber mordon saimon peşinde koşmak istemiyorum artık. Bu soruna ben gibi destek veren çok kişinin olduğuna eminim. Bunun adminlerimize oyun kurucularına ulaştırılmasını rica ediyorum... Saygılar...

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konu başlığı tamamen büyük harfle yazılamaz başlığı düzenledim lütfen tekrarlamayınız.

Bu şekilde önerilerinizi güncelleme ve fikir havuzunda konu açarak belirtin destek görürse, gerekli yerlere iletilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.