Scrap Düşürme Sıklığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LassiusTrigger tarafından 16 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün kesmekten yoruldum cidden 1000'de bir düşüyor herhalde sıklığı arttırmak için birşeyler yapılabilir mi?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu konu ile ilgili gerekli yerler bilgilendirildi. Umarım en yakın zaman da bir çözüm bulunur.

iyi forumlar.

3. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Hocam denedim Uber Mordonlardan 3 tanesinden 1inde kesin düșüyor 3ünden de dușebilir Boss Mordonlarin 5 veya 6 tanesinden birinde Mordonlarin ise 15 taneden birinde dusuyor. Rakamlar 3 assa bes yukari boyle saimon hic denemeyin bile. Surgeon cicada için ugrasiyorum ama olmadi bi türlü çıkarsa hepinize benden 1 tepsi fıstıklı baklava beyler sözüm olsun.

4. Benim 4.5te kesebilme olacağım yok yeni gemiyim patlatırlar 1.3te takılıyorum o yüzden böyle belkide

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  5. En çok boss saimondan geliyor dün 8 tane kestim 3 tane çıktı

6. 10 tane boss mordondan düşmeyip saimondan düştüğüne şait oldum.Biraz karışık bi olay :D

7. Uzun zamandır bu şikayet devam ediyor,her konu açıkdığında ilettik diyorsunuz fakat sonuç aynı ya sizi kale almıyorlar yada bu durum umurlarında değil.Uberlerden bile zaman zaman uzun süre düşmediği oluyor.:mad:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.