Scrap kasma ve g-surgeon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 23 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.ben orta seviyeli bir gemiyim.cerrah ve burgunun obsidyenden çıktığını duydum doğrumu?sizce en hizli hurda nasil kasarim

2. Ketolar

Ketolar User

Scrap zor kasılıyor, saimon kes arada düşürüyorlar ama 4-5 te uber saimonları kesersen ihtimal artar. Zorla ürettiğin anahtarı kullandığında sana kıytırık ve belki hiç kullanmayacağın bir roket bile verebilir.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle scrap nadir madenlerden olup 4-5 haritasında uber mordon ve uber saimon keserek hızlı şekilde kasabilirsiniz. Obsidyen kutusu içeriğine gelince de bu içerikler zaman zaman değişmektedir. Bu nedenle güncel içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  4. forumda bazılarını gördüm 42 kutuda lf4 burgu cerrah gemi tasarimlari çıktığını .ben sadece ya cerrah yada burguyu istiyorum.en kisa zamanda düşman bulucu 3 alcam uber mordon kesecem fazlasiyla dusuyor scrap.50 tane açsam yeter

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Şansınız var ise çıkabilir. :) Ancak tamamen şans bu, belki 1.kutuda alacaksınız belki hiç alamayacaksınız.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.