Scrap - Prismatium düşmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ezmoce07 tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ezmoce07

Ezmoce07 User

Bu sabah yaklaşık 2 saat obsidyen gelcek diye x-3 haritasında scrap düşürmeye çalıştım 1 tane denk gelmedı .Scrapat sorun var diye tallon kestim prismatıumda düşmedi gözukmuyor .aynı sorunu yasayan varmı yoksa ben ayarlarda bişeylerimi kapattım.Hammadde göster acık ,kargo kutuları ve avantaj kutuları gösterde açık.

Yardımcı olabilecek var mı ?

2. X-3 yerine 4-5 de kassaydın şimdiye çoktan obsidyen açmıştın :) Git 4-5 de Boss mordon , Uber mordon , Boss saimon , Uber saimon kes çok daha fazla ve çok daha iyi kasılır ;)

3. prismatium için boss tallon öneririm 2 tane 1 kesin düşüyor scarp içinde en hızlı gemini takıp düşman bulucu 4-5 yapacaksın

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyunda sorun yoktur. Scrap ve prismatium gibi materyallerin düşmesi birazda şansa bağlıdır. Yukarıdaki gibi oyuncuların tavsiyelerini deneyiniz.

İyi forumlar.

5. Ezmoce07

Ezmoce07 User

siz sorunu anlamadınız hiç düşmüyor hanı tek tük felan değil prismatıum bile hiç düşmüyor görunmuyor oyunda

6. Tamam da onlarin düsme yüzdesi var en fazla scrap uber mordon ve siamonda duser uberde dusme ihtimali sanirim %40-45 ti belkide sen baya bi sanssizsin :)

7. Aliens

Aliens User

Oyun ayarlarından 'Avantaj Kutularını Göster' seçeneği akfit mi peki? Bu kapalıysa materyalleri görmemeniz doğaldır.

8. bazen anlık göstermiyor gecikmeli gösteriyor tarayıcı geçmişini filan sil etki eder belki yada flashdan kaynaklı bir sorun

9. Hurdaların bilhassa scrap düşme ihtimali oldukça düşük,Ancak mucosum düşme olasılığından dahada düşük nerdeyse 3/1 sibelonitten düşerken bu oran scrap olarak uberler hariç 30/1 bile değil böyle oranda olmaz orantıda. Daha önce dile getirdik biri zor çıkmalıki emek sarf edilsin gibisinden cevap yazıldı ve düşme orana güya güncellendi.Şansınınız bol olsun.

10. Ezmoce07

Ezmoce07 User

herkese yorumlarından dolayı tesekkur edıyorum ayarları sıfırlayıp bastan yaptım harıtada göründü sonunda :) obsidyende açtım 10 tane birsürü sab mermim oldu çok mutlyum (!)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.