Scrap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SANCAKTAR tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sence scrap konusunda hangisi olmalı ?

1. Paketler halinde satılmalı

oy sayısı 2
    18,2%
  2. Görevlerin sonunda ödül olarak verilmeli

oy sayısı 9
    81,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SANCAKTAR

SANCAKTAR User

Arkadaşlar bildiğimiz gibi scrap toplama bir hayli zor.
    Bana göre görevlerin sonunda bir miktar ödül olarak verilmeli yada paketler halinde satılmalı ..

2. SANCAKTAR

SANCAKTAR User

Mesela 10 bin scrap 50 lira felan :)

3. En iyisi görev sonu olması dün eski görevle bitirmek için x-4 e indim saimonlardon 3 tane scrap çıktı ama yaklaşık 35 tane mi ne kestim... Görevlerden verilmesi daha rahat kasılması olur....

4. Aria

Aria User

Öyle olursa, parayla kutu satmazlar. % şanslarla çıkmaktadır. Ancak görevler verilme işini sevdim, görevler ile verilse iyi olur :)
    Diğer türlü benim yöntemim yazayım(Hiç karlı değil, bilahsa zararlıdır.);

Scarp için;
    Petinize radar seviye 3 ve düşman bulucu seviye 3 doldurup uber gidin..

Formül;
    Uber çıkma süresi; 2 dk
    UberMordon,Saimon Toplamı; 10
    Not; 2 dk içinde bir haritada 10 iki tür npc var olduğunu düşündüm. Yani koskoca haritada 10 tane bu npcden var.

GemizHız; 621 (Tortu)
    Petiniz; 7 Radar 3 ve Düşman bulucu 3

Siz bu 10 npc pet ile aralıksız kesebilirsiniz. Hızınızı katarsak. 1 dk 1 npc bulabilirsiniz.

60 dk 60 ubernpc keserseniz.

60 %16 %24 şans vardı Sacarp...

15-20 Scarp çıkarabilirsiniz. Eğer saimon,mordon keserek 4-5 saat sürüyor diyorsanız bunu tavsiye ederim.

Hepiniz kutu ve palla için toplama modülleriniz vardır. Düşman bulucu alıp, biraz uri kıyıp, scarp yatırabilirsiniz.

Ben tavsiye etmiyorum. Neden; Kutu içeriklerine bakın, pet tasarım, droit tasarım çıkıyor.
    Toplam 10 kırmızı 6 Apy 4 Mavi kutu açtım. : 1 pet tasarımı 1 droit tasarımı gerisi mermi çıktı :)

Bu scarp toplamaya ayırdığım zamana palla için kullanaydım baya kazanırdım. :)

5. ben saatte 50-60 tane kasabiliyorum Tartarus yada pusat ( hızlı gemi ) avcı şeklince diz serice kas :D hazır etkinlik varken millet etkinlikteyken ben 1300 tane kastım 4-5 günde halada kasıyorum :D şans ve zeka önemli bişey galiba :D

Fikir havuzunda benim fikrim var bu konu ile ilgili bir göz atarsan sevirim :) (Biraz reklam yapayım ) :D

6. Aria

Aria User

Aynen, kasılmayacak bir şey değil, millet 3-4 npc kesiyo, çıkmıyor diyor. :D

%6 şans ile 100 npc 1 vurar 100 npc'de 60 tanede çıkar :D Şans, şans yoksa, uber git. 100'de 20 çıkıyor.^^

7. aynen öyle ama mesela uri ilede satılsa fena olmaz uberde onunla uğraşmak yerine uri verir alırız zamanı daha iyi birşey için harcayabiliriz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.