Scrap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 26 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu Scrap toplamak tam bir ölüm çıkma yüzdeleri aşırı düşük bunlar eskiden daha fazla çıkıyodu ben zamanında 1000 civarı toplamışım şimdi ise hiç çıkmıyo önerisi olan var mı ne yapmalıyım veya bunun olasılığının artırıldığı etkinlikler günler oluyor mu acaba

2. Soyuz*

Soyuz* User

Etkinlik yok maalesef, uber kesebilirsiniz onlarda yüzde daha yüksek.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  3. kardeşim kesinlikle haklısın diğer canavarlardan düşen parçalar daha sık düşerken scrapı düşürmek için mükemmel sabırın ve muazzam derecede boşş vaktin olması lazım.

yetkililer bu scrap işine bir el atsın lütfen.

4. uzayl80

uzayl80 User

bencede scrap tam bir rezalet uberde kessen boss da kessen gelmiyor gelmiyor gecen 100 tane uber boss kesdim anca 1 tane verdi :p :p yüzdelerin artması lazım ayrıca 1 ay scrapa calışması lazım stok yapmak için buda zaman emek sabır isteyen bir iş

5. Acil bir düzenlemeye gidilmeli aşırı saçma bir durum oturup günlerce haftalarca saimon kesecek değiliz diğer madenler gibi şansı artırılmalı yetkililer bu durumu iletirlerse çok iyi olur

6. Soyuz*

Soyuz* User

Scrap en önemlisi o yüzden zor bulunuyor, değiştirmezler.

7. titans___

titans___ User

para kazanmak için yapyorlar

8. para kazanmak için olsa scarpbı paymente koyarlar maksatları oyuncuları daha fazla oyunda tutmak ve ayrıca bu obsidyen günnlerinde filan yüzdeleri artıyor

9. nası en değerli ya nasıl scrap hurda demek en değersizi bi gemi montajı için 6000 kadar scrap lazım mecbur uri verip alcam parçaları. aurus prismatium az çıksa anlarım ama burda bi bozukluk var bide plazmid var o hiç düşmüyo nerdeyse

10. yetkililer nereden ne kadar fazla söğüşlerizin derdinde gardaş , ne yazık ki senın benım gıbılerın emeğinin pek bi manası yok

11. yeterince çıkıyor eğer şansı arttırırlarsa kutu satışları olmaz şahsen gidipte kutu almam ben gider scarp kasarım bence dengeli

12. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Size bu konuda hak veriyorum. Ben kendi açımdan Elit bir gemiye sahibim lazım olan hurda lazım ve saimon, mordon türleri ile uğraşıyorum. Bunun başka yolları da sunulmalı diye düşünüyorum.

Bu konudaki şikayetlerinizi önemseyeceğiz.

İyi Forumlar.

13. Telafi ödülünde bi 150-200 scrap verselerdi iyi olurdu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.