Scrap ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ReiSauraN, May 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

Dostlar yaklaşık 30 dkdır 1-3 de mordon saimon vb dönüyorum ama bir tane bile scrap alamadım. Sadece kırmızı mavi kutular gelince mi aktif oluyor ? yoksa dropları kaldırıldı mı ?
    Ya da ben uber haritasına mı geçeyim ?

2. gemide hiç hile kullandın mı ?

3. Uberde şans daha fazla,saimon'a nazaran özellikle ubermordon avlamalısınız.

4. ReiSauraN

ReiSauraN User

valla tam konu açtım 2-3 tane arka arkaya almaya başladım :D anlamadım gitti

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Scrap ile ilgili herhangi bir değişiklik yoktur. Her zaman elde edebilirsiniz. Sadece düşmesi biraz şans işi olabiliyor sizin de deneyimlemiş olduğunuz gibi. :)

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. ReiSauraN

ReiSauraN User

kitleyebilirsiniz 12 adet düştü şuana kadar, forumu kirlettiğim için kusura bakmayın :D

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Ne kirletmesi efenim olur mu öyle şey :) İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.