Sebebini bilmediğim nedenle hesabım 3 günlük yasaklanmış

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KKaya5454 tarafından 17 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. KKaya5454

KKaya5454 User

Ben çarımı illegal hiçbir yola vaşvurmadım tamamen kendim oynayarak çarımı kastım ve sebebini bilmediğim bir sebeple çarıma 3 günlük ban atılmış bunun sebebi ne olabilir açıklama dahi yapılmıyor.
    Not : BOT, BUG veya benzeri hiçbir illegal destek almıyorum buna rağmen çarıma 3 günlük ban atılmış konu ile ilgili mantıklı bir açıklama bekliyorum..

2. kanka bot kullansaydın atılmazdı :D
    bende el emeği ile kasıyorum hesabımı ne zaman ban atıcaklar diye merak ediyorum :D
    youtubeden bir videoda tr3 de 13 gemi banlandığını gördüm sadece 2-5 haritasında 20 gemi botta serverde 200 ün üzerinde hesap botta :D

3. smoonrise

smoonrise User

Bot - Tutucudan ban almış olman zaten mümkün değil , forum ve oyun içindeki durumdan bakıldığında bir tarama sistemleri olmadığı bu banlanan hesapların çoğunun 8li yapışıklar hakkında supporta atılan şikayetler olduğu bariz ortada 30 tane gibi rakamlar bu kadar illegal için komik sayılar , özellikle hades kapısı grubları ve etkinlik yada görev bitirme grupları yada mind kesme gruplarına dahil olurken dikkat edin kesin olmamakla birlikte ihtimal dahilinde bu nedenlerden dolayı ban alıyor olabilir elle oynayan oyuncular dediğim giib kesin değil ama foruma yazılanlar ve geri dönüşlerden oluşan fikir bu şekilde bende .

Bu nedenlerden dolayı kimse ile gruba girmeyip sürekli bloke halde oyunda online olmak en mantıklısı , malum millet gibi 2 ci el hesap yada 1 haftada fullenmiş hesaplar değil bizdeki hesaplar yılların emeği var buna saygısı olmayan bir yönetim olsa bile değeri çok fazla bizim için , milletin başına bela musallat olan o toksik tayfanın her banlandığında yeni hesaba geçişi gibi değil bizim hesaplarımız o yüzden daha yavaş ama kontrollü gelişen hesaplar için kimsenin grubuna dahil olmayın bence .

4. 2011 yılından beri oynuyorum ama ne yazık ki 1 yıllık bile olmayan full+full gemiler kadar kendimi geliştiremedim. Hala birsürü eksik promethuslarım var, alamadığım geliştiremediğim kalkan ve lazerlerim duruyor. Para yatırıp oynuyoruz yinede 1 yıllık olmayan hesaplarla baş edecek seviyeye ulaşamadım. Zoruma gidiyor...

smoonrise ve Grevious bunu beğendi.
  5. smoonrise

smoonrise User

Haklısın başka söylenecek hiçbirşey yok ve bu haklılığın hiçbir değeri yok yaşanılanların çözümüde yok , ne diyebilirim bilmiyorum tefecinin eline düşmüş onun vereceği paraya muhtaç gariban gibiyiz o para hem sömürüyor bizi ama o parayada ihtiyaş var yada buna benzer bir durum bilemyorum artık nasıl bir aldatmacanın içerisindeyiz hepimiz ...