Sebepsiz ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ๔є๓๏ภ_ฬ๏гl๔(MsK2) tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya bi arkadaş chatten sordu cm lerin kendi çarı varmı diye bende bildiğime gör adminlerin kendi çarı var yazdım ve bu ayın 26 sına kadar chatte ban yedim nasıl birşeydir ya bu banın açılmasını talep ediyorum . Not : Oyundaki nickim forumdakiyle aynı .

2. kardeşim harflere yanlış basmış olabilirsin ondan olabiliri ama çözüm için buraya değil supporta başvurmalısın :) önceden chat ban şikayetleri diye bölüm vardı burda ama artık yok o :)

3. resuce103

resuce103 User

admin 1 haftadır banlıyım ve olay şu sadece küfür de değil (lan) dedim lütfen bni affedin ve özür dilerim en kısa sre içinde düzeltin ve kendi kendine şerefim - ye düşmüş lütfen banımı kaldırın !!

4. Abi CM nin teki bana açılır dedi supporta ilettiysen bugün açılmadı .

5. resuce103

resuce103 User

2 kere bnde supporttan söledim ve ikiside aynı günmüydü neydi herneyse ama aynı hafta içinde işte ama hala değişen bişe yok

6. Merhaba ,

Chat ile ilgili konuları gerekli bilgilerinizle support'a bildirebilirsiniz. Forumdan yapılabilecek birşey yok. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.