sebepsiz yere çarım banlandı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..ÜsTaT.. tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ..ÜsTaT..

..ÜsTaT.. User

admin bi kaç ay önce çarıma uyarı verilmeden ban atıldı bidaha giriş yapamıyorum b.o.t kullanırken yakalandığım iddia ediliyor ama hiçbirr hile kullanmadım oyuna 100tl nin üzerindede para yatırdım supportada birkaç kez bildirdim bu olayı ama hiç bir yardım da bulunmadılşar aynı zamandada b.o.t tarayıcılarımız %100 doğru tarama yapar gibicesine mesajlar yolladılar yeni bi çar kasacak sabrım kalmadı bu benim 2. çarım ondan önceki çarda çalındı onada yardım eden olmadı çarın bütün bilgileri elimde supporta bu bilgileri kullanarak mesaj attım ama yardımcı olmuyolar lütfen çarıma atılan banı kaldırın şu anda madur durumdayım

2. Zamanında b.o.t kullanıcılarının arasında bir sürüde temiz helap banlandı. Benzer cevap verdiler ancak sonra bir kaza olduğu ortaya çıktı. Çarları geriaçtılar ve özür babında yüklü ödüller verdiler. Belki yine kazara bana giden hesaplardan biridir sizinkide. Ya da başka bir fikirde biliyorsunuz pvp haritaları kutucular ile dolu bugünlerde sisem kendi tespit edemiyor ancak videoya alıp düzenli hareketleri tekrar ettiğini kanıtlarsa başka bir kullanıcı gereken işlem yapılıyor. Belki sizinde dolaştığınız bir ara videoya alınmış ve bildirilmiştir, supportta bu yönde işlem yapmış olabilir. Bakın kullanıyosunuz demiyorum yanlış anlamayın. Supporttakiler de insan, video aldıkları sırada bir kaç kez yaın yerde dolandıysanız yeter, bildirimi bu şekilde yapmış olabilirler.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Boş yere banlamaz yapılmaz.Bizim buradan yapabiliceğimiz birşey yok.Supporta başvurmalısınız diyicem fakat supportta cevabı vermiş zaten.Bu tarz bir program kullanıldığı için hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır diye tahmin ediyorum.Bu durumda yeni hesap açıp oynamaya başlayabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.