sebepsiz yere - seref ve rütbe kaybı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum beni yanlıs anladınız adamı durup duruken kesmedim ben gruptan çıktım krisi kestim ben ADAM BANA SIKTI sonra ben onu kestim normalde dost bir uzay gemisi sana SIKARSA ve sen onu kesersen - almıyoduk ben sebepsiz yere - aldım diyorum -5000 olayını bende biliyorum benm sorunum baska

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Anladım benimde bildiğim sizin gibidir sürekli aynı şey oluyorsa bir hata var demektir kaç defadır aynı şey ile karşılaşıyorsunuz.

3. 2-3 kere oldu bu modum adam bana sıkıyor ben adamı kesiyorum pat !! - seref moralim bozuluyo rütbe düşüyo

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorunu raporuma ekleyeceğim bir sorun var ise düzeltilecektir.

5. modum birde bişey daha soracağım forumda mesaj sayımıza göre rütbeler veriliyor kaç mesajım oldugunu nerden bakıcam ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Profilinize tıkladığınızda nekadar mesaj yazdığınız ve kaç beğeniniz olduğunu görebilirsiniz profil resminizin altındadır.

7. hmm tamam modum ismimin yazılı olan yerşne tıkladım 68 tane mesajım varmıs bununla birlikte 69 oluyor konuyi kitleyebilirsiniz teşekkürler iyi grevler...

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekkür ederim kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.