Şekilli şukullu kullanıcı adları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Babafingo tarafından 25 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Babafingo

Babafingo User

Çoğu oyuncu da şekilli yazı tipleriyle yazılmış kullanıcı adları görüyorum. Ben denediğimde ise sistem kabul etmiyor. Düz bir isim almak durumunda kaldım.

Peki diğer oyuncular bunu nasıl yapıyor?

2. Agır_TR

Agır_TR User

ayyıldız faln yapıyosan o olmuyo eskiden oluyodu duzeltmıslr

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Güncelleme yapılmadan önce olabiliyordu ama güncelleme yapıldıktan sonra olmuyor. Senin gördüklerin değiştirip ilerde tekrar koymak istese o şekilleri kullanamaz.

4. Google arama motoruna şekilli nick yapma yaz ilk çıkan siteye gir reklam olmasın diye link atamıyorum. nickini yaz 3. sırada çıkanı kopyala. Hem güzel hem hala şekile izin veriyor oyun

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Görmüş olduğunuz kullanıcı isimleri güncelleme öncesi alınmış isimlerdir. Yapılan güncelleme ile özel karakter kullanımı kaldırılmıştır.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. yoo biz hala kullanıyoruz :D

7. Aynen ben hala yapabiliyorum

8. Babafingo

Babafingo User

Nasıl yapıyorsunuz yoldaşlar?

9. kullanamazsınız demıyor eskıden alanlar kullanıyor şimdi ki almak ısteyenler alamazlar.

Minerva bunu beğendi.
  10. EFKARLI

EFKARLI User

Dostum her özel karakteri kabul etmiyor, yoksa isteyen yine özel karakterler kullanabiliyor. Bende aynı durumdan müzdariptim yapmak için baya yırtındım :D kullanılabilen özel karakterleri derlemiştim istersen sana yollayabilirimde nasıl yollayacağım ?

11. ben yolunu yazmıştımda adminler yorumu silmiş link atmadığım halde :S

.Paradoks. bunu beğendi.
  12. Arama motoruna şekilli nick yazma yaz orda bir internet sayfası var. Ona tıkla üst tarafda bir boşluk var oraya istediğin ismi simgeyi koy alta onların şekillisini koyuyor kopyala yapıştır yap. Çoğu genelde oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.