selam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve assasin_-_return tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese selamlar bn tr5 te oynuyorum ekipmanlarım 8 bo2 14lf3 ve ful hızım 1 iris 7 flax ım var sizce nasıl bir konfi dizsiiym öneri verirmisiniz

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba ,

1. Konfigürasyon :
    Gemi : 15 LF-3 + 5 hız + 10 kalkan / Droid'ler : LF-3 + LF-2 ( Vuruş )

2. Konfigürasyon :
    Gemi : 15 LF-3 + 15 hız / Droid'ler : full Kalkan ( Hız + Kalkan )

Hız jeneratörleriniz Promerium ile Kalkan jeneratörlerini Seprom ile besleme yaparsanız epey işinize yarayacaktır.

İyi forumlar

3. 10 kalkan ım yok bo 2 olarak diğerlerinden kırmızımı diziyim

bide o kadar lf 3 üm yok diroidlere yetmiyo

modum
    ya modum bi baskk

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  4. webce

webce User

bak arkadaşım sen bırsey yapma sen kalkan al kendıne ıhaleden kredi ile kalkan yap bır konfini yoksa kasılman zor olur sen 2-4 de credı kas elit kalkan al bır kac m ye ihaleden rahatlıkla alabılırsın eger online suren fazla ise bır kac gun ıcınde kalkanlarını toplarsın gece online olabilirsende lf3 ihalesınede gırebılırsın gece lerı sabaha dogru ihaleler cok düşük oluyor irisleri 10 m den aşşağı alamazsın ama 5mye lf3 alabilirsin belkide

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forum kuralları gereğince flood yapmak yasaktır. Tekrarında cezai işlem uygulanacaktır.
    Kullanmakta olduğunuz gemi nedir? Bu konu hakkında bir bilgi belirtmemişsiniz. Gemi özelliklerini daha net bir şekilde belirtiniz ve hangi haritada kasılacağınızı söylerseniz daha rahat bir şekilde yardımcı oluruz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.