Öneri Selamlar Önerilerinizi Bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 20 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cengizcc

cengizcc User

Oyuna uzun bir süre ara verdim öylesine girip çıkıyordum,ancak tekrar aktif oynama kararı aldım.. Bir çok yenilik ve değişiklik olmuş haliyle...
    Kısaca anlatmam gerekirse gemim;

Venom vb tüm tasarımlar
    Pet ve eşyaları ful
    Sadece Havoçlar ful
    20 lf4
    10 iris
    30 arge
    18 LVL

Geçen hafta 1 m uri çektim ancak hiç dokunmadım,hangi kapıları açmalı hangilerini AÇMAMALI ve nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

O zaman sizlere tekrar hoş geldiniz demek istiyorum :) Havoclarınız full olduğu için zeta kapısı yapmamanızı, onun yerine kappa kapısı yaparak herküleslerinizi tamamlamanızı ve ardından da Spartan için hades kapısı yaparak bölünme kristali kasmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bir klana girerek daha hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve .Kuasar. bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Havoclar full, 10 irisin var, argen şimdilik yeterli şuan yapman gereken tek şey kappa yaparak hercules lerini fullemek olacaktır.

4. Herkül yapsanız da şuan sizin için yeterli çünkü Spartan'ın genel amacı droit içini lazer ve kalkan olarak karışık dizebilmek ki bu sizin için şuan önemli değil. Kappa ya da diğer Herkül veren hafta sonu kapılarından x2 gününde herkülleri tamamlayın. Sonra ise x4,x3 var ise yeni lazer için çabalayın. Gemi gücüne etkisi Spartandan daha fazla olacaktır. Bölünme kristali zamanla birikecektir zaten boşuna zaman harcamayın.

5. cengizcc

cengizcc User

Tüm Cevaplar için teşekkürler.... yalnız bir sorum olucak elimde gg yok 500 k üri var sizce kaç kappa açılır ve nekadar üridyum bana geri döner

6. WolfWar

WolfWar User

İnidirm avantaj paketi + vip indirimi + kapı indirimiyle açarsan 2 tane açılır hatta 3 bile olabilir çok şanslıysan 4 belki.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Her kapıdan gelecek yaklaşık 30.000 uridiumu(Kapı ödülü+Npc ödülleri) da hesaba katarsak şansınıza bağlı olarak 4 kapı açabilirsiniz bence :)

İyi forumlar.

8. İndirim paketi ile birlikte 400k uriye 2 kappa 2 zeta açtım gelen uri ile 1 kappa daha açmayı düşünüyorum ama hiç bir şey atmadı :)