selamun aleyküm bir sorum olucak bakarmısnız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •тяנα¢к•ѕρяяσω•тя tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm kolay gelsin benim maaş kartım xxxbank'a aittir uridium sayfasında kredi kartı yazıyor ordan direk uri çekebiliyormuyum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Eylül 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğerki maaş kartınız internette alışverişe açık ise kullanabilirsiniz çünki her maaş kartı ile alışveriş yapılamamaktadır bankanız ile görüşerek açık olup olmadığını öğreniniz lütfen,açık ise yapabilirsiniz her hangi bir size ait olan başka bir kredi kartı ile de alım yapabilirsiniz isterseniz sms olarak ta ödeme yapılabilmektedir.

Ödeme ile ilgili açılmış konuları inceleyebilirsiniz.
    Ödemeyle İlgili S.S.S.

Son düzenlenen: 29 Eylül 2014
  3. Sanmıyorum alış veriş yapabileceğini elindeki kartı kredi kartı gibi kullanamassın! bunu öğrenmek için bankanın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alman lazım modumuzun dediği gibi...

4. StorMHawsK

StorMHawsK User

Arkadaşlara katiliyorum.
    Kesinlikle kartlarda hem banka karti hemde kredi karti olarak var.
    Ama buyuk bir ihtimal sizinki oyle degildir.

5. Merhaba ;

Bunun için bankanızla görüşebilirsiniz. Bankanızla görüşmeden işlem yapmayın, hesabınız karalisteye alınabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.