Selamun Aleyküm Buyrun Sohbet Hattına Gelin :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •тяנα¢к•ѕρяяσω•тя tarafından 23 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm hem sohbet edek hemde kapı hakkında soru sormk istiyorum zeta kapısı kaç gg lazımdır.

kimse yokmu bari sohbet edeydik onada şükrederdik

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2014
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen alt alta mesaj yazmayınız. Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

Galaksi Kapıları için belirli GG miktarı vermek zordur.Çünkü şansa bağlıdır.

Ancak Son zamanlarda açılma oranlarına bakarak konuşursak , 1000 - 1500 GG Arası açılabilmektedir.

Tabi şansınıza bağlı olarak bu oran artabilir yada azabilir.

Keyifli Forumlar

3. 1000 deilde bn 250,300 gg yakın 60 parça çıkardım o nasıl olcak

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım ben size durumu anlatamadım ? Yada siz benim yorumumu anlamadınız ?

İsterseniz tekrar edeyim !

Galaksi kapıları için belirli bir miktar vermenin imkansız olduğunu , Kapıları açarken kullandığınız enerji miktarının şansınıza bağlı olarak değiştiğini , Ancak genel kanı ve son 6 aya yakın açılan konularda ki miktarlara bakarak bir oranlama yaptığımızda 1000 - 1500 GG Arasında açıldığını belirttim.

Şansınıza bağlı olarak bu oranın artabileceğini yada azalabileceğini de söyledim.

Örnek bir tabirle ; 600 GG ' ye de açabilirsiniz , 2000 GG ' ye de

Bu şansınıza bağlıdır.

Keyifli Forumlar

5. bu sohbet yerini açtımda anasayfaya gidiyorum ne sohbetim gözüküyor nede forumda sohbet yerinde kayıtlı kayıtsız herşey eksi görünüyor

neyse ben daha sonra tekrar gelicem kolay gelsin size hayırlı gecler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2014
  6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen alt alta yazmayınız.Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

Eğer eklemek istediğiniz , unuttuğunuz bir şey varsa mevcut mesajınızı düzenle butonuna basarak , var olan mesajınıza ekleyiniz.

Sorununuzu tam olarak anlamadım.

Bir ekran görüntüsü ekleyebilirmisiniz ?

Keyifli Forumlar

7. SOHBET

konular - mesajlar-

sohbete bakıyorum konular mesajlar eks gösteriyor burdan sohbet ediyorum neden gördüklerimi başkası göremiyor lütfen herkezin buraya gelip sohbet etmesini rica ediyorum

buyrun bakın adres verim:*************

8. Merhaba ,

Forumda zaten sohbet-muhabbet konusu vardır.

Merhaba De Katıl Muhabbete

İlk sayfanın link'ini attım en son sayfada yeni mesajlar bulunmaktadır.

Kilitlenmesi uygundur.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.