Bug / Oyun hatasi Semprom Sorunu !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ASİKURT[AZAD] tarafından 8 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemiye Hemen gönderden 08.07. 11:26Skylab-Transport- 1,250 U. Göndermiş olduğum sepromlar gemiye gelmiyor 25 dk oldu oyunu defalarca açıp kapadım yeniledim hala transfer yapmış değil genel bir durum olduğu kanaatindeyin ilgilenirmisiniz lütfen ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Ara sıra gemiye gönderilen seprom veya diğer taşlar gemiye geç gelebiliyor. Bu konuyu ilgili yere ileteceğiz.

Geminize 1 tane seprom gönderin veya herhangi bir taş gönderin. Önceki göndermiş olduğunuz sepromunda gelmesi gerek. Yine olmazsa eğer supporta yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Ne yazıkki 1 tane dahi gönderemiyorum yeteri kadar ambar bulunmuyor yazısıyla karşılaşıyorum bu seferde :)

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Eğer halen gelmediyse destek birimine yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Tauly__

Tauly__ User

Hangi geminle sipariş verdiysen sepromlar o geminde olabilir.

6. Alakası bile yok.

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Skylabdan sevkiyat yapınca gemi fark etmeksizin ambarınıza geliyor. Gelen sevkiyat nadiren bu şekilde gecikebiliyor.

İyi forumlar.

8. Tauly__

Tauly__ User

Dün citadelten sipariş vermiştim venoma geçiş yaptım.Venom'a gelmedi.Tekrar citadele geçtim öyle geldi.Alakası biraz olabilir..

9. Konu kilit seprom gelmiş :)

10. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize ve modumuza teşekkürler. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.