Sen olsan ne yapardın?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rehber

Rehber Guest

1-Hemen bilgisayarı çalıştıracak jeneratör alırdım.(sadece oyun açılsın yeter)
    2-Başka bir şehire 15 gün tatile giderdim.
    3-Bunların haricinde başka bir seçeneğin olmadığını düşünürdüm.:cool::cool::cool::cool::cool:

Size kız istemeye gidiliyor,Yeni aldığınız ayakkabılar ayağınızı kokutmuş;eve girer girmez etrafa kötü bir koku yayılıyor.Ne yapardınız.:mad:

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

aslında 3 şeye gerek yok yapacağım şey bölgeyi terk etmek :D

sokakta yürürken ayağınız kaldırıma takıldı ( meydanın ortasında ) ve düştünüz etraftaki bütün insanlar size güldü ve çok rezil oldunuz ne yapardınız ? :D

3. Küfrederek bağırırım :D

Biri sizin arkanızdan numara çeviriyor, ne yaparsınız ?

Ben olsam meşgule atarım hepsini...:cool:

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hızlıca güzel bir laf düşünüp hepsini kapaklardım :D
    Biri arkamdan numara çeviriyorsa ondan öndeyimdir. :cool::cool::cool::cool: (thug life)

Sokakta biri geldi durup dururken yüzünün ortasına yumruk attı ne yaparsın. :D

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. Markete kaçarım etraftaki....

Biri sana laf soksa ne yaparsın ? .d

6. Bunu ben cevaplamak istiyorum :)

Lafın derecesine bağlı.Bildiğimiz hafif laflar söylenirse önemsemem tebessüm eder geçerim.

Ama sert olursa thug life yapar susacağı cümleyi kurarım.

Neyse...

Duş alıyorsunuz.Siz banyodayken eve misafir geliyor.Duştan çıkmak için hızlanıyorsunuz.Birden kapının kilitli olmadığını fark ediyorsunuz kapıyı kilitleyecekken kapı açılıyor ve misafir ile karşı karşıyasınız :)

Ne hissederdiniz , ne yapardınız ?

7. Destur suz içeri niye giriyosun derim :D

Geçen arkadaşın başına geldi :) onu dicem Pazar günü x3 mega kazançlı saat bitmek üzere ve farkında değilsin 330.000 uridium çektin ama x3 lü saat bittiği için 990.000 uridium alamadın Ne yaparsın???

8. "Ne işin var burada?" derim.

Yapacak hiç bir şey yok Aegis alır Zeta'lara devam ederim.

Sana bir kadın evlenme teklif etse ne yaparsın ? :d

9. 1) nefes al

2) nefes al

3) nefes al

4) nefes almanın faydalı olmayacağının farkına var

5) olan gücünle ekrana vur

10. Kaybol derim :D kaçmak için 3 saniyen var derim :D

Diyelim bu sene buzul çağı oldu (gerçek anlamda dünya çapında sıcaklıklar -20 derecelerde geziyor Türkiye kuzeye yakın olduğu için -40 gibi derecelere tabi kalabilir) hiç bir şey çalışmıyor insanlar donmaya başladı ne yaparsın dışarısı -40 derece ve daha da soğuyor sürekli kar yağyor :D

11. Bi cuğara yaqarum....(Ciddiyim)

Hesabına hatayla 1M uriye gelse ne yaparsın ?

12. Asla üşümem.

Cidden üşümem.Ana kasları sıkarak düşünce gücüyle kan akış hızını yükseltebiliyorum.Ama etime ne olur o bilinmez.

Hakan tavsiyeme uyup masaüstü topluyorsun ve 2 saat sonra hatalı üretim elektrik monte hatası vs. Sebepten dolayı bileşenler yanıyor :)

Bana ne söylersin ya da yaparsın :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  13. Kurula bildiririm. :p :D

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu kasları sıkıp üşümeme işini bana da öğretmek ister misin? :D :D :D

15. saniyesine bakmadan harcardım ki başıma geldi bu olay :D

Giderim dava açarım şirkete :D

arkadaşlarla fps oynuyorsunuz ve arkadaşınız troll olsun diye habire flas atıp sizi bıçaklıyor ne yapardınız ? :D

16. Ah keşke :(

Kelimelerle öğretilebilirmi bilmem ama deneyelim.

1) en başta bunun saçma olmadığını kesinlikle kabul etmen gerekiyor.

2) konsantrasyonunu kan akışına yöneltmen yaklaşık 5 dk boyunca hayalinde csnlandırman sonrasında komut vermen gerekiyor.

3) sonrasında ayaktan başlayarak başımıza doğru kasları tek tek sıkmak gerekiyor.Ayağımızdaki kasları - baldırlarımızı , dizlerimizin üstünü ve arka kısımları (geleneksel ismini söylemeyeyim)
    , karın kaslarını , göğüsleriniz ile kolunuz arasında koltuk altının üstünde birleşen kas merkezini , boynunuzu bruce lee gibi hareket ettirmeniz sağ-sol-arka-ön , kol kaslarını , yumruklarını sıkman gerekiyor.

Unutma kendini sıkar veya kasarsan üşürsün ama kaslarını sıkar soğuğa aldırış etmezsen üşümezsin.

Ben bu tekniği 2 senede geliştirdim hazır hale geldim.Bunun anlatılarak başkasına öğretilmesi zor.

:)

Bana öyle bir şey yapamazlar :cool::D (cidden)

Sokakta bir sarhoş yere düştü ama çok fena (wasted oldu) yardım istedi ???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Nisan 2015
    .-ProzeN-. bunu beğendi.
  17. ambulans çağırırım :D

Okula gidemediniz çünkü o gün okulunuzda yangın çıkmış ne yapardınız ? :D

18. Bir şey yapmaya gerek mi var yahu :) sevinçten beynimiz çalışmaz sonra kendimize gelir başka okula geçiş yapma olayı aklıma gelir :( otur arabesk dinle...(dikkat yazdıklarım saçmalık , komiklik olsun diye dikkate almayın en çokda arabesk dinlemeye aldırmayın nefret ederim..

Lavabodasınız şu ayaktan idrar yapılan yerler vardır.En son sıradasınız adam inat edip o kadar boş yer varken sizin yanınızdakine yapıyor..

Tepki ??

Son düzenlenen: 7 Nisan 2015
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  19. Yüksek sesle 'Töbe Yarabbim' diye bağırırdım :D

Yeni çıkan son model bir pahalı telefon aldınız ve lavaboya girdiğinizde klozete düşürdünüz napardınız ? :D

20. ŞahFD

ŞahFD User

hahaha tam benlik cevap :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.