Sen olsan ne yapardın ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdcccbb tarafından 16 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdcccbb

asdcccbb User

Merhaba arkadaşlar ,

Önce gemiyi tanıtıyım , full lf3 kalkan hız iris , 1tane havoc(2zeta) , alpha beta yapılı gammanın son parçası var ama hiç uğraşasım yok. Pet var 13level hiç önemsemedim öylece ilk aldığım gibi duruyor sadece seviye atlattım . Burgu var diroit düzenlerinden. Diğerleri kredilik olanlardan. Goliath bu arada. Tasarım yok. Uzun süredir 24 arge olmaya çalışıyodum en sonunda oldum. Şimdi ne yapmalıyım sizce ? Az çok öğrendiniz geminin ne halde olduğunu. Bi yardım edip fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler. İyi oyunlar ;)

2. Zeta yapınız, havoclarınız full olana kadar kutuları acmayınız. Havucun fullendigi zaman kayda deger bir sayıda kutu olur gemide onlarıda helix lf4 gununde açarsın.

Sertan bunu beğendi.
  3. asdcccbb

asdcccbb User

Şimdi kaç zeta da fullenir havoc acaba ? Bir de nasıl basayım uri mi yoksa paladium mu ?

4. Şansın varsa 20-25 de fullenir.
    Hangisi kolayına geliyor ise oyle yap, şahsen kapı yapasım geldiğinde bir gun palads dursam açıyorum.

5. asdcccbb

asdcccbb User

Bir gün derken kaç saat? Ben bir ambar fulleyene kadar deli oluyorum. Bir gün dursam oyunu bırakırım heralde :)))

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  6. 8-9 saat :):) ama tabikide sadece pala degil npclerdende kastıklarım la beraber açabiliyorum :) ki bu sadece cumartesi günü mümkün oluyor:D diger gunler oynamıyorum :)

7. asdcccbb

asdcccbb User

Anladım peki dostum. Görüşlerin için sağol eksik olma :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  8. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Zeta kapısı çok faydalı olacaktır.Hem havoc diroit tasarımı kazanma şansı hem ganimet anahtarı hem günlük dosyası ile geminizin gelişimini hızlandıracaktır.

Keyifli forumlar.

9. Sertan

Sertan User

ÐΛЯKη£S ve Sacrifice Moduma katılıyorum.

Ek Olarak;
    Gemide biriken Uridium'ları Anahtar indirimi olan günlerde indirim paketi alarak satın alırsanız daha kazançlı çıkabilirsiniz.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  10. asdcccbb

asdcccbb User

Şuan anahtar + indirimle birlikte %55 lik bir indirim var elimde fazla uridium yok fakat zeus günündeyiz 50ye yakın anahtar alabilirim alayım ben iyisi :) zeta bi dursun :))

11. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Bol şanslar konu çözüldüğüne göre kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.