Senegalden mobil ödeme sonuç

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IamALoleR tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IamALoleR

IamALoleR User

merhaba benim supporta yolladığım mesaj:
    Öncelikle merhaba,
    > Hesabıma mobil ödeme ile her hangi birşey almak istiyorum ama türkiyede değilim.Senegalde yaşıyorum nasıl mobil ödeme yapabilirim?Senegal den alabilirmiyim? Hangi yerel öperatör ile alabilirim?Senegal para birimi ile mi güney afrika para pirimi ile mi yapabilirim?Aklınıza gelecek butun herşeyin cevaplanmasını rica ediyorum.
    > Teşekkürler...

Supportun bana gönderdiği cevap:

Merhaba,

Ödeme seçeneğinde bulunan yöntemler ile alabilirsiniz.Ürünü seçtikten sonra ödeme sayfasına gittiğinizde hangi yolların olduğu karşınıza çıkar.İçinden size uygun olanı seçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Sari

Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg | Germany

Fax: +49(0)40.88 1413-906
    http://tr.bigpoint.com

Managing Director: Khaled Helioui
    Business Registration: HRB-Hamburg 94148

Çoooooook teşekkür ederim burada yardımcı olduğunuz için ben gerizekalı aptalım ve bilmiyorum bunu.orada yazıyor mu hangi ülkelerden mobil ödeme yapıldığı _?__?????

Buuu BİİİİRRR

İİİKİİİİİ

demek ki deneme yanılmayla yapmak lazım hani biz zenginiz ya...

ÜÇÇÇÇ

bugün x3 saatinde koşa koşa telefonum olmadığı için hastanedeki personelin telefonunu aldım 5.000 XOF(yaklaşık 30 TL) kontör aldım geldim heyecanla işlemleri yaptım yok olmuyor olmuyor olmuyor x3 u de kaybettim 30 tl ide çook teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz allah razı olsun

Ayrıca sorunun cevabını ben veriyorum Senegal'den mobil ödeme işlemi yapamazsınız.30 tl ile öğrenmiş olduk supportla değil

Şuan sinirli olduğum için yanlış yazmış olabilirim k.b

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ülkelere göre ödeme şekilleri değişmektedir. Bizler size sadece Türkiye'deki mevcut olan ödeme sistemleri hakkında bilgi verebiliriz. Bulunduğunuz ülkenin forum sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.