Sentiel yeteneği hakkında bir soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Arkadaşlar sentiel aldım fakat yetenek ne katkı sağlıyo bana bi türlü anlamadım mesela boss kristalona sıkıyorum kaçmıyorum açıyorum yeteneği aynı ne kalkan yükseliyo ne miss oranı artıyo boss kristalon bana aynı hısda sıkmaya devam ediyo düşman pilotlar kovalıyo açıyorum yeteneği gine aynı adam aynı hısda kesiyo yani hiç bir etkisini göremedim nedir bunun yeteneği tam olarak birisi açıklarsa çok sevinirim....

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Sentinel: %10 kalkan bu yetenek 2 dk boyunca ölümsüzlük sağlıyor. sizin kalkanınızın inmesi cok zorlanıyor. kısaca miss vuruslar artıyor + cok azda olsa Hız düşüyor. Kısaca düşmanın vuruşlarını %30 miss geçiriyor.
    Keyifli forumlar

3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

buna npclerde dahilmi peki ?

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

Evet dahil.

Keyifli forumlar

5. kardeş sentinel çok güzel ve işe yarar bi tasarım hele grup savaşlarında spectrumla eş değer gibi bişey yani güzel tasarım.

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.