Sentinal mi Şimşek mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 19 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sentinal & Şimşek ve diğerleri

1. Sentiinal

18,2%
  2. Şimşek

31,8%
  3. Venom

40,9%
  4. Spectrum

9,1%
  5. Diminisher

oy sayısı 0
    0,0%
  1. nonono20

nonono20 User

Selamlar,
    Birleştirmeden şimşek parçalarını tamamlamış bulunmaktayım. Şimşeği almaya kararlıydım ne kadar pusatcılar daha baskın olsa da 250k uridium fazla geliyor. Başka bir türlü alınıyorsa yazarsanız sevinirim.
    Neyse konuya geçelim, şimşek parçaları tamam birleştirmemi bekliyor, dezavantajlarının farkındayım bende aegis mevcut ve palada maksimum 525-530 civarı hızı görebiliyorum. Cyborglar diminisherler hepsi beni yakalayabiliyor durumda.
    Zaten şimşek için bi uridium vermemiş sadece parçalarla alabilcek durumdayım. Aldıktan sonra rahat pala ve kutu toplayabileceğimi düşünüyorum ( en azından aegise oranla )
    Lakin biraz daha göz atınca Sentinalinde benzer parçalardan olustugu sadece 6 nano canta eksiği oldugunu bunuda 30k uriyle tamamlayabilceğimi öğrendim. Pazar günü inşallah ilk zetamı yapacagım. Şimşekle zeta dönmek zor biliyorum aegis denerim. Ama şimdi şimşek alırsam pazara kadar 2. ci zeta gg sini kasabilirim. Ama ozaman da aegisle mi enforcerle mi nasıl dönerim sorusu oluşuyor. Bu bakımdan şimşekten vazgeçip sentinal mi kasmalıyım ? Kapı dönmede bana bi artısı olur mu fikirlerinizi bekliyorum. Eğer bilgisi olan varsa sent,nal, venom, diminsher, spectrum ve şimşeğin özel yeteneklerinin güncel bekleme sürelerini yazarsanız minnettar olurum. İnternette 2014,2016 süreleri yazıyor.
    Gemi özelliklerim ;
    2 Adet lf4, 21 Adet lf3, 8 iris, 7 Arge puanı, 14 Bo2, 11 Elit hız Jeneratörleri ve 300 m para.
    İyi forumlar :)

SilentsKiller bunu beğendi.
  2. xxkubixx

xxkubixx User

zeta kolay bir kapı.hıza zaten gerek yok zetada.ağır konfide tıklıyorsun haritanın diğer tarafına gemi kesiyor kendi kenine :D

gemiler hakkında bilgim yok,yardım edemeyeceğim.

nonono20 bunu beğendi.
  3. Hız jeneratörlerini 15'e tamamlarsan Aegis'te Goliath'la eşit hıza ulaşırsın.
    Bo2 ve Lf3 eksiklerini de Zeta'dan gelecek anahtarları Helix Lf4 gününde açarak tamamlarsın diye düşünüyorum. Lf4'ten çok Lf3 ve Bo2 çıkıyor vesselam.:)

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım oyuncularımız sizlere oradan daha iyi yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar,iyi oyunlar.

5. neor

neor User

sentinel ve simsege yapacagin harcama ile venom al; kapi doner ve kasarsin
    pala icin spearhead al acik artirmadan

6. Sırf pala toplamaya yönelik düşünüyorsanız şimşek öneririm( diğer gemilere göre daha rahat kaçabilmek için) Çünkü sayborg cerrah vs. çark diroit düzeniyle her gemiye rahat yetişebiliyor. Sırf palaya yönelik olmak dışında hem pala hem genel maksat kullanımı için ben zamanında tartarus almıştım onla idare edebiliyorum.(Bende full+full olmaktan şu an çok uzaktayım çünkü) Sana da önerebilirim. Venomu da kapılarda kullanıyorum. Venomun tekillik özelliğinin 2 dakika şimşeğin hız özelliğinin 3 dakika bekleme süresi var. Sentinelin şu an pek işe yarar bir özelliği var mı bilmiyorum. En son kullanan kalmamıştı.

7. Şimşekle zetayı rahatlıkla yapabilirsin.

8. uzayl80

uzayl80 User

pala topamak için deposuna bakmadan en hızlı gemiyi sec petle beraber topla gemi secimimi yapacaksan venom ilk etapda ageis le güzel npc kesersin kalkan tazele devam et npc ye o avantajı güzel senti gemisi kale gemisidir tavsiye etmem şimsek bendede var fakat kulanmıyorum kulandıgım venomdur gg kapılarında ise solarce tavsiye ederim kasılmak için ageis ideal bir gemidir

nonono20 bunu beğendi.
  9. Pusat gemisini Kuiper kapısından elde etme şansın da var %25 ihtimalle 5 tane gemiden birini verebiliyor(A-Elite, C-Elite, S-Elite, Venom ve Pusat). Eğer denk gelen gemi sende varsa onun yerine 200.000 uri veriyor. Fakat bu kapı senin için şu anlık baya zor bi kapı internetten videolarına bakabilirsin. Soruna gelecek olursak birleştirden Venom almanı tavsiye ederim. Kasılırken ve kapılarda yeteneği iş görür ya da şu anki Aegisi kullanabilirsin. Venom yeteneği 35sn çalışır ve yaklaşık 180k hasar verir darbeye yanlış hatırlamıyorsam. Bekleme süresi de 2dk'dır. Pala toplamak için açık artırmadan Spear Elite alabilirsin maximum 588 hıza ulaşır elit hız jeneratörleri ile bu sayede normal Golilerden kaçabilirsin çark kullanmadıkları sürece.

10. dostum bende epey bi tasarım ve gemi olduğu halde oyunda zamanımın çoğunu vega şimşekle geçiriyorum , yeteneğiyle kaçıp kurtulduğum oyuncu sayısı saymakla bitmez . özellikle paladium da çok işine yarayacak , full hız konfisinde yeteneği kullanınca 5 saniye boyunca hızın %30 artıyor , yanlış hatırlamıyorsam 748 kadar bir hızın oluyor . soğuma süresi 3 dakika . ayrıca buz roketi veya yavaşlatma mayınının etkisindeyken yeteneği kullanınca üstündeki yavaşlatma etkilerini de tamamen kaldırıyor . ancak full lf-4 değil isen pek memnun kalmayabilirsin malum goliyle arasında 5 lazer slotu fark var . şuanki durumunda aegis veya goli ile zeta yapabilirsin bence , ve üstteki arkadaşın dediği gibi spearhead ile de palada rahat edersin , ama spearhead ile palada peşine takılan sinir bozucu korsanları yoketmen epey zamanını alabilir haberin olsun .

11. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

kardeşim, hem palaya yatayım hem kapı yapayım istersen oynayış tarzına göre sentinel almanı öneririm. drioit düzeni + aşağı yukarı 100-200k arası kalkanla zetayı çok rahat dönersin, palada da illaki korsan, oyuncu dadanıcak tutunabildiğin kadar tutunursun.

gemin sepromla aşağı yukarı 6-8k arası atıyor sanıyorsam bu yüzden venom yerine tavsiyem kalkanla beraber girdiğin bir konfi ve tasarımla dönmen olur ayrıyeten zeta yapmadan sab ve x4 biriktirmeyi unutma illaki ihtiyacın olabilir. 1. konfiye aşağı yukarı (besleme ile beraber) 430-450 hız görecek şekilde jeneratör gerisini kalkan, drioitlere 4 kalkan gerisini silahla doldurabilirsin. 2. konfin ağır konfi olur. canın ve kalkanın indiğinde 1. konfiye geçerek npclerden kaçıp ortamı soğutursun tekrar doldurursun o ara.

ayrıyeten pazar günü yapıp gelecek olan tüm anahtarı lf4 gününe saklamanı tavsiye ederim.

12. Açık arttırmadan alacağın gemiler için ne uridyum ne de hardware parçalarını harca derim.ilerde üst sınıf (cyborg nimesis hammerclaw)almak için çok ihtiyacın olacak.uridyum ve kredi kasıl..skylabdan kredi kazan..açık arrtırmadaki gemileri satın al.. zeus gününde korsan sandığı aç.içlerinden muhakkak gemi çıkıyor.ayrıca zeus apis ve lf4lerinide çoğaltabilirsin...bi düşün..

13. Arkadaşın da dediği gibi bu gemiler oyunda ilerleyen zamanlarda siz istemedikçe kendileri bir yerden geliyorlar. Bu oyunda hasar, kalkan ve hız üçgeni vardır. Bu üçgenden istediğin köşeye yakın bir gemi seçmen gerek çünkü hepsini aynı anda sağlayan bir gemi yok. Bunların ortasında sanırım Tartarus var. Konuya dönecek olursak elindeki malzemeyi harcama ve ihaleden istediğin gemiyi kredi ile almaya çalış ve bunun yanında hızı az arttırman palladiumda çok işine yaramaz. İlle de toplama üzerine oynayacağım derseniz Spearhead bu iş için iyidir onu alın ve bunun yanında kasılmak için de Aegis ya da Goliath ile takılın.