Sentinel için ne kadar kalkan gerekli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hüseyin3606 tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar şuan gemide 900m kredi var Sentinel tasarım alicam hem ws için hemde kasilmak gemide 15 kalkan irislerin birine 2 kalkan ve 1 Hercules imi koyuyorum seprom besleme ile 311 k kalkan oluyor çoğu kişi Sentinel için kalkanin iyi olması lazım diyor bu kalkan yeterli mi ???

2. Aga sentineli sağlam yapsanda seni güveyle keserler.

Önerim şu olacaktır:

Argeye yönel kalkan enerjisi çok önemli ben kutuya verdim argeyi şu an gemi çok boğuluyor 309 k kalkanda.

Aegis ve sentinele 400-500 k kalkan şart.

Ama sana şunu söylemeliyim ki sentineli alırsan seni bloklarlar nasıl mı ?

Kıskaç düzeni ile bildiğiniz üzere sadece kalkanı vuruyor kalkan bitince darbe puanina isliyor.

Spectrumda ise güve ve burgu kullanımı bloklama yapar.

Aegis al daha iyi.

iyi kullanırsan goli güçlü

Yada aegisi iyi kullanırsan aegis güçlü olur.

3. Aegis var gemi 19lwl ful lf3 bo2 6lf4 8 iris 2havoc 1 Hercules elmas güve
    15 lwl pet
    Klasik 24 Arge Sentinel iyi olmaz mı sen ne onerirsin?

4. Aegis daha mantıklı olur.

Sentineli al ama bence şimdilik zeta ve argeye yönel.

Lf4 çok az.

Gelen urilerin yarısını argeye yarısını droid kalkan ve lf4 gelistirmelerine ver.

5. Peki kasilirken arada aegis ede geçerim 6 hangar var :cool: bende zeta düşünüyorum artık Arge yi nasıl yapayım ??

6. Ekonomi düşünürsen kutu argesine ver kutu katlayıcısı çekersin pvp de pet ile kutu kasarsın.

Yok ben savaşacam dersen savaş argesine ver derim.

7. Savaş ama nelere vermeliyim argeyi klasik 24 argeyi biliyorsun ne yapmalıyım şimdi ayrıca Sentinel yerine başka tasarımda onerebilirsin benim aklımda yetenek ile cubi kesmek var yetenek bitince dolana kadar tallon sonra yine cubi :)

8. Bak bence aralarında en sağlamı solace.

Diminisher ile spectrumu sentineli çok kolay bloklarsın. Aegiside zorlarsın.

Ayrıca arge dizilimleri internettede mevcut ;) forumdada mevcut araştırırsanız bulabilirsiniz.

Venom önermem çünkü çok dandik

Diminisher yarı yarıya sağlamdır ama daha iyidir venomdan.

Solace ın pek bir blocklayanı yoktur.

Sırf cubi yapacam dersen venom veya diminisher.

Baskın dersen solace derim.

9. Yani hep cubi değilde genellikle tallon kapı falan takilirim :) vallaha kafam karıştı ne yapsam ki solace de pek kafam yatmiyor :)

10. Solace bes para etmez var kullanmıyorum sade hadese girerken takıyorum :) sentinel iyidir ondan yuru 500 k filan kalkan yapsan yeter.kasılmak icin diminisher x1 le sepli kıskaclı 13.000 kusur vuruyorum dimiyle 15.000 vuruyo dusun derim

11. Solace i kullanmayı iyi bilmeniz gerekir.

Yoksa size çöp gibi gelebilir yetenek ile dp %25 artmakta ki bu anlık rushlarda hayat kurtarır.

12. xcodefatal

xcodefatal User

Sentineli hiç bir şekilde bloklayamassın goli tasarımları arasında en iyisidir tabi kişiden kişiye göre değişir bunun kanıtı zaten jackpotta ilk tercih sentineldir diminisher kalkan yüklemesi ile bloklanabiliyor venom zaten bi işe yaramaz solaceyi adamdan kaçarken savaş tamir ile bile tamamlarsın o yüzden genelde solaceyi çok kullanmazlar ayrıca sentineli zaten kıskaçla vurarak adam kesemez birde halka + sentinel özelliği çok fena olur güvede vurmaya başlayınca bi süre beklersin kalkan hafif azaldığında yengeç veya burgu yada güve ozamanki adamın canına göre değişir :)

ÐΛЯKη£SS bunu beğendi.
  13. Halkadayken güvede sıkacaksın.

Bloklanamaz diye bir şey yok.

Sentineli ben aegisle çok rahat eziyorum.

Yetenek açıyor çiftem varsa yakıp geçiyorum.

He ben aegis için konuşuyorum burgun varsa çek kalkanını ayakta çok rahat kalırsın.

Bendede sentinel ve solace bulunmakta ikiside aegise karşı çok zayıf kalmakta. (Tabi iyi oynarsan)

Solace bir nevi support

Ama kalkan bitmeden dp azaldıysa solace o zaman işe yarar ki solace kullanılması zor bir tasarım ki kullanmayı ögrenirseniz baya bir zevk alırsınız.

xcodefatal bunu beğendi.
  14. xcodefatal

xcodefatal User

Bir çok oyuncunun oyun anlayışı sadece güve halkadeyken zaten güvede vurulur buz veya yavaşlatma atarsan elbette bloklarsın ama adam sana güvede vurmaya başlayınca sentinel yengeç açarsa güvenin bi anlamı kalmaz aksine burda sentinel daha avantajlı olur dediğin gibi oynayış meselesi ve oyunculuğa bağlı :) ha birde sentinel yeteneği aktifken halkada çok işe yarıyor :) sonradan değişikliklerini yaparsın savaş durumuna göre :) ayrıca adam diyelim full güvede vurdu işe yarar ama solacenin 1v1de sentinel spektrum karşısında bir şansı bulunmuyor onu anlatmaya çalıştım bendede hepsi var o yüzden fikrimi belirttim :)

15. Solace baskınlarda ideal dedim zaten :D

teke tekte sentinel iyidir (Ama Aegisim ile ezer geçerim sentineli o kim miş :cool:)

Dediğim gibi solace zor bir tasarım.

Yani karşınızda ki düşmanın ne yapacağını tahmin ederseniz ve iyi bir oyuncuysanız solace ile keyif alabilirsiniz.

16. Kral-87

Kral-87 User

venom mu dandik ? tasarım bildiğin troll aleti :D tamam vs lerde kötü ama o yeteneği güçsüz birine atınca yaptığı haraketleri izlemek çok komik oluyor :D ve tek kasılmalarda inanılmaz kapı ve kasılmada çok iyi + güçlü insanlara vs attığınızda adam ema attığı anda sizde atın ve kamu girin sonra adama nişan alın ve yeteneği basın ve kaçın bir kaç saniye bekleyin ve bum xd

17. Yetenek açsan ne olacak venomun yeteneği emayla anında gidiyor...

o yüzden dandik bir tasarım.

anca çok bekyelecende etkili olacak yoksa çok zor.

18. Şimdi Sentinel mi aliyim Sentinel in yanında hangi droit düzeni iyi olur bende suan elmas ve güve var ??

19. Sentinel iyi al onu yanına drill ve ring iyi gider ozellikle ring

20. Hangisi oluyor onlar türkçe söylersen ,)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.