Sentinel Konfi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ergun73-[MA®S] tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna ilk çıktığından beri görünüşü hep hoş gözüktü gözüme ben de geçen gün aldım fakat yeteneğinden verim alabilmek için en uygun konfi nedir bilemiyorum.
    GEMİ
    25 lf-4 hepsi 16. seviye
    20 bo-2 hepsi 16. seviye
    41 arge
    pet var son seviye gerekli her şey mevcut diye düşünüyorum.
    Yaptığım bi konfi var %20 hasar güçlendiricisi x4 ile 60 k vuruyorum ve %50 kalkan güçlendirici ile 885 k kalkan oluyor fakat yeteneğinden verim almak için yeterli mi bilemedim.

O kadar kişi görüntülemiş neden kimse cevap yazmıyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ocak 2015
  2. Bu tasarım demek kalkan demek kalkan ne kadar fazlaysa yetenek o derece verimli olur.

3. Kalkanın önemli olduğunu ben de biliyorum ama 1.500.000 kalkan yapsam x4 ile en fazla 20 k vurucam karşımdakiler 80 k vururken o kalkanın bana faydası olacak mı ? Hem düşük vurmayacağım hem de kalkanımın iyi olacağı bir konfi istiyorum pvp için.Bir de 900.000 kalkan yeterli olmaz mı yetenekten verim almak için ?

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Böyle düşünüyorsan alma bence :D O tasarım ile güzel savaş istasyonu tanklanır. Haricinde kalkanın ancak ölümünü geciktirecektir.

5. michael666

michael666 User

Bended sentinel var birazdan x3 olunca belki dımısher alabilirim sizce almam mantıkımı dımısher

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu tasarım Goliath Battlecruiser'ına fütüristik bir görünüm verecek. Onu aktif hale getirip "kale" işlevini kullan. Bu şekilde, kalkanının gücünü müthiş arttıracaksın! Ayrıca, bu tasarım % 10 daha fazla kalkan gücü kazandırır.Güzel bir tasarım.Almanı tavsiye ederim.

Bu gemiyi kullanırken her iki taraftaki irislerini yarı yarıya lazer ve kalkan yapabilirsin.Gemide full hız olacak.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.