Sentinel mi almalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •™|NoFeAr|™• tarafından 21 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunla 2006 gibi tanışmıştım ara ara oynayıp duruyordum.En son 2-3 sene önce felan 15 tatil boşluğunda avantaj paketi toplaya toplaya spearhead satın almıştım ve açık arttırmalarda bayağı birşeyler almıştım ekstralar rokettar vb kazanıp bırakmıştım. Yani şimdi bakıyorum yetenek ağacı,laboratuvar, yeni diroitler, atlama kapıları,eşyalara seviye atlatma gibi vb. bir sürü şey var görebildiğim bunları nasıl ilerletmeliyim uridumu ve krediyi nasıl kasmalıyım daha aktif şekilde, seviyem 13, Hangi modülleri Konfigürasyonları nasıl dizmeliyim hangi gemiyi alıp nasıl dizmeliyim eşya yükseltme yüzdelerini nasıl ayarlamalıyım. hangi zamanda hangi aktivitelere katılmalıyım. Hangi gemiyi alıp en iyisi olma yolunda ilerlemeliyim dirotleri felan filan kafamda bir ton soru işareti. Yani tr 4 teyim bugün tr 6 ile birleşecekmiş. Bana rehber olun hiç olamassanız uzun geldiyse bile en iyi çarı nasıl dizerim bana bunu gösterin daha sonra ince taktikleri soracağım :) yardımcı olursanız sevinirim.Yani görev yapayım diyorum ilk haritadan çıktıktan sonra diğer şirketler beni haşat ediyor onlara karşılık vermek istiyorum artık sinir katsayılarım yükseldi :D Yani diyeceğim illa uridumlamı almalıyım yoksa uridium vermeden sentinele sahip olabilirmiyim veya önereceğiniz diğer gemilere...

FastPick bunu beğendi.
  2. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Öncelikle gemi tasarımları tamamen kişisel oyun zevkine ve tarzına bağlıdır. Buradan detaylı gemi ve tasarım bilgilerine ulaşabilirsin.

Oyun içindeki ihale(açık arttırma) kısmından uridium ile satılan birçok şeyi credits ile alabilirsin.Senden güçlü rakipleri yenmek için ittifak yapabilirsin :).

TR4 ve TR6 birleşmesi 03.00 gibi başladı tekrar tam 48 saat sonra giriş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2018
  3. Kardes bak kasilmak icm Venom kullan

FastPick bunu beğendi.
  4. FastPick

FastPick User

Sakın uridium verme boşa gider paran
    Ben kutu açarak hem diminisheri hen spectrumu çıkardım
    Aynı zamanda kutudan montaj parçaları çıktığı için venom sentinel solaceyi birleştirerek elde ettim
    250 bin uriyi gemiye vereceğine korsan sandığı aç
    Bende tüm tasarımlar var gel beni dinle kutu aç lf4 de çıkarırsın

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Biraz zamanınızı ve urinizi götürebilir ama bence dişinizi azcık sıkın ve birleştirden Sayborg alın derim şuan en güçlü gemi niteliğini taşıyan savaş gemisidir.

İyi Forumlar.

CSOYLU bunu beğendi.
  6. CSOYLU

CSOYLU User

Üstte de yazıldığı gibi üri ile tasarım almak zarardır. Bende tasarımları birleştirerek aldım. Zaten kutu açacaksın içinden de montaj parçaları illaki çıkacaktır.

7. Sen Modu dinleme :D Sentinel en iyi gemilerden biridir :D ama kasılcaksan Sayborg iyi ama savaşlarda Sentinel çok iyidir :D