Sentinel mi Solacemi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve мιяαѕ•∂єıℓ•αℓηтєяı21 tarafından 31 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 5 pro 10 lf4 1 hp 8 iris bi gemim var bu sekerle alınan zımbırtılar var ama solace ile sentinel arasında kaldım sizce hangisi

2. solace, kalkan cana gore daha hizli doldugu icin bana gore can eklemek daha onemli, kalkanin fullken milim canla kalabiliyorsun yada dusmandan kacarken adam agirda kalkanini eritip canina vurursa hafif halkaya gecip kacarken kesebilir. ek olarak kapilarda guve kullanirken sentinel ise yaramaz. Vot kapisinin sonunda 10m can 10m kalkani olup 4k vuran canavar var solace ile elmasa alip oturdugun yerden bu canavari x1le kesebiliyorsun 5 dkde bir oyuna bakip can basman yeterli. kisaca solacenin kullanim alani daha fazla.

tabiki bunlarin hepsi suan icin gecerli, gelecek etkinlikte diminishera %20 can %10 miss modulu getirirler herkes gider onu alir, er gec tum gemileri alacaksin. sakin uriyle alma birlestirmeden al

3. Zaten bütün gemiler varda sentinel biraz daha hoşuma gidiyor. Yani solace alırsam dahamı verimli olur benim için kapı vs gibi şeylerde 21 argeyim bu arada kalın sıkımaya ayarlı

4. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Şahsi fikrim de solace in gelişme için çok daha yararlı bir gemi olduğu yönünde. Sentinel daha çok savaşlar için tamamen fullendikten sonra tercih edilen bir gemi. Solace ile gerek sab gerek elmas kullanarak çok daha uzun süre kenara çekilmeden gelişebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. kesinlikle solace daha yararli. Yeni gelistirme sistemi oil istiyor onun icin de karantina yapmak lazim, solace olmayani kapiya almiyolar oyle soyleyeyim

6. Vurus olarak bisey kaybetmezsin ama can basarak daha seri hale gelirsin.

7. solace dostum kasılırken can basma özelliği bakımından senin için solace daha uygun

8. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,
    Yukardaki alıntıda görüldüğü gibi iki gemininde extra olarak %10 kalkan bonusu bulunmakta.
    Yukarıdaki resimlerde de görüldüğü gibi iki gemininde farklı yetenekleri vardır. Hangisinin daha iyi olduğuna tabii ki siz karar vereceksiniz oynama şeklinize göre. Ben olsam her zaman darbe puanından yana olduğum için Solace'yi seçerdim.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  9. Eski

Eski User

Arkadaşın deiğine katılıyorum direkt solace. Kalkanı canavara sıkarken de doldurabiliyorsun. Ama can için sıkmaman gerekiyor. Solace her türlü canavar keserken daha çok işine yarar

10. uzayl80

uzayl80 User

senti senin işini görmez arkadaş solarce iyidir venomda iyidir her alanda solarce ve venom şaşma bunlardan güçlenene kadar sonrasında cayborgdan devam edersin

-=ODIN=- bunu beğendi.
  11. Sentinel vs'lerde işe yarar. Solace npc'lere karşı işe yarar. Oyun tarzınıza göre birisini seçebilirsiniz.

12. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili мιяαѕ•∂єıℓ•αℓηтєяı21, Bir karara vardıysanız lütfen bu kararı bizler ile de paylaşırmısınız.
    Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz. Lütfen Soru sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar.

Deleted member 266461 bunu beğendi.