Sentinel Plus

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve VЦSŁΔŦ»13« tarafından 1 Nisan 2026 15:26 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

Sentinel Plus gelmeli mi?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Neden Sentinel Plus gemisi yok!? Liberatör ve DarkOrbit oyun tarihinde yeni sayılacak gemilerin plus versiyonu varken, DarkOrbit'in kadim sayılan tasarımları Diminisher, Venom ve özellikle bir zamanlar çok zevk alarak oynadığımız Sentinel Gemisinin Plus versiyonu olmalı.

Özellik olarakta

Pasif Yetenler; %15 kalkan güçlendirmesi ve %10 NPC hasarı veya sadece kalkan jenaratörü alacak 5 ila 7 adet slotun açılması veya grup arkadaşlarına kalkan desteği sağlaması

Aktif Özellik olarak

'Kale Gibi' aktif edildiğinde düşmanın kalkan delmesini yok sayması ve bir süreliğine %5 gibi bir oranda kalkan yenilemesi
    Veya 'Buz Gibi' Saldırdığı rakip oyuncuyu %20 oranda yavaşlatması.

ayrıca 2'şer adet lazer ve jeneratör slotu eklenmeli böylece sentinel ve kalkan tekrar metaya girebilir. Şuan oyun hız ve hsar üzerine kurulu defansif ve kalkana yönelik stratejiler uygulanamıyor oyunun çeşitlilik olması ve tek düze olmaktan çıkması için yapılması gerektiğini düşünüyorum.

2. Bence de gelmeli, diminsher plus'ı ise yıllardır bekliyorum, leonov plus'ı da bekliyorum.