Sentinel tasarımım var ama sizce ne daha iyi gider?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve michael666 tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. michael666

michael666 User

Merhaba bende sentinel tasarımı var pişmanmıyım deseniz değilim ama saldırım yok arkaşlarım dımısher veya spectrum almamı söylediler ama sentinel daha dayanıklı olacağını tahmin ediyorum sizce sentinel için neler yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim: Yani kaç ane BO2 lazım kaçıncı seviye geliştirmem lazım bunlarda yardım ederseniz sevinirim şu an full lf 3 diroit ve petler dahi 4 flax 4 tane irisim var LF 3 lerin 18 TANE Sİ +6 GELİŞTİRDİM 10 TANE İSE SIRF GEMİMDE BO2 SEVİYE 5 GELİŞTİRİLMİŞ VAR 340 BİN KALKAN VAR ne yapmam lazım diroit uçuş düzenim yok kalp ile güve alıcam yarın da argelerim ise 30 tane kelle avcısı II Fulledim. Daha neler yapmam lazım konu yanlış yerdeysede özür dilerim.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forum kuralları gereğince büyük harf yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.
    Konunun uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. flaklardan kurtul bence

4. michael666

michael666 User

flaxları yarın x3 uridyum olunca ırıs yapıcam başka neler yapmam lazım

5. pet varmı ?

ha bu arada sentinel aldığına göre kalkana düşkünsündür elmasda kasılırken iyi olur bence

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2015
  6. ne karışık bi çarın var 4 flax var ama 30 argesin,bo2 lere geliştirme yapmışsın bide...
    çar değil 1 milyoncu mübarek ne ararsan var:confused::D

7. ırisleri patlamıştır büyük ihtimalle

8. michael666

michael666 User

Bugün full ırı yapıcam veya apis de yapıcam parçalarımı tamam 72 bin uriye yapıcam x1 beslemesiz 4k ile 5 vuruyor beslemli ve detkle 10 k ya çıkıyor bugün x3 ile 200tllik uridyum çekicem apis alcam güve ile kalp uçuş düzeni alıcam bu arada bir kaç kampanyalara katıldım argelerim ondan iyi benim flaxları bugün satıcam ama genede hemen yatıyorum dahamı kalkan çıkmam lazım yeteği kullanınca kalkanım bitmiyor 300 k kalkan 336 bin ise darbe puanım var

bu arada pet var full lf3 geliştirmesiz seviye 8

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ocak 2015
  9. bence irisleri crediyle al urine yazık... ve kami 3 hammadde toplayıcı 3 ve radar yoksa radar 3 al kapıları istersen palayla istersen uriyle yap o sana kalmış ve eğer para bolsa indirim paketi veya indirim paketinden önce vip yoksa vip al bence baya işe yarıyo

10. michael666

michael666 User

bende şu an vip var zaten bende kapılar zaten hemen hmen tamam ama x3 ile uridyum çekince daha karlı oluyor

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Spectrum almanı tavsiye ederim.Savaşlarda çok etkili bir tasarımdır.

İyi forumlar.

12. son 4 irisi alıyosan skylabtan promeriumu uriyle hızlı gönderme yap daha ucuza gelir,tabi skylab sevıyen ful olmalı...
    125 bin uriye 100 kere göndersen 400 milyon kredi yapar,ticaretten tanesini 100 m den rahat rahat alırsın...
    uriyle alırsan 500 bine yakın uriye yazık olur...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.