SENTINEL VS DIMINISHER -SENTINEL(KONFI YARDIM)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hakann144 tarafından 10 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hakann144

hakann144 User

Arkadaşlar merhaba ben oyuna ilk başladığımda sentinel tasarımı direk gözüme çarpmıştı ve çok beğenmiştim. Dün sentinel ve diminsher tasarımları düştü ilk önce gemim hakkında bilgi veriyim 27lf3 2lf4 8bo2 12 G-7900 sıfır 5IRISım3Flaxım var sentinel kullanmak için kalkan seviyem yüksek olması gerekiyomuş galiba.2 sorum var sizce sentinel kullanmalımıyım(kullanmak istiyorum aslında diminshere göre görüünüşü çok hoşuma gidiyo:D).Sentinel kullanırsam konfilerimi nasıl yapmalıyım ve bu konfilerde hangi droit tasarımlarını kullanmalıyım iki konfi içinde ayrı ayrı droit tasarımları kullanmak istiyorum.Kalkan artırmak için bo2 leri mi artırmam lazım o_O teşekkürler şimdiden

Herkese İyi Forumlar :rolleyes:
    Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?
    Yoksa Sentinel için erken Diminisher artı burgu hertürlü her seviyede gideri var mıdır.

Son düzenlenen: 10 Kasım 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

İyi Forumlar

3. hakann144

hakann144 User

kusura bakmayın dikkatimden kaçmış:(

4. hocam kimse bir şey yazmamış ben bi öneride bulunayım,

kasılırken kalkan veren tasarımdan çok her zaman hasar olan tasarımı tercih ederim(cubi hariç) çünkü yaratığı keserken kalkanın 30 k olsa bile o sana vurmazken sen ona vurursun ve yaratığı kesersin, çabuk gelişmek için de çabuk yaratık kesmen gerekir, bu yüzden hasar veren tasarım kullanmanı tavsiye ederim, sentinel vs lerde en iyi olan tasarımdır bana kalırsa.

he bir tavsiye daha bu seviyedeyken sakın ha uriyle tasarım alayım deme bence, önce irislerini tamamla sonra bo2 sayısını 20 ye kadar yükselt, sonra hız jeneratörlerini 15 tane yap, sonra uçuş düzeni almaya başla, zaten lf4 çıkarmak için kutu açarken içinden tasarım çıkacak, acele etme o yüzden pek bi faydaları yok yeteneği dışında, bu seviyede de yeteneğine ihtiacın olmaz

hakann144 bunu beğendi.
  5. hakann144

hakann144 User

eyv kardeşim cevabın için çok teşekkürler bende öyle yapmayı planlıyorum npc keserken diminisher başka şirketlere falan giderken sentinel

6. başka şirketlere giderken de sentinel kullanma bence, baskındayken de hasarın önemli, öyle çok 1v1 havasında olmaz çünkü baskın işi, şu düello haritası var ya oraya giderken kullanırsın, JPA mıydı adı neydi

7. Sentinel tamamen savaşa yönelik bir gemi, fakat bu tasarım için oldukça iyi bir kalkan değerin olmalı(geliştirmeler, çift güçlendirici, arge, vs.), bu gibi etmenlerin tamamı sende varsa Sentinel kullanılabilir fakat görüldüğü üzere gelişmekte olan bir oyuncusun, bir süre Sentinel'i rafa kaldır. :)
    Diminisher'i kasılırken kullanabilirsin özellikle Boss Kristallon kesiminde öneririm.

-Kalkan arttırmak için BO2 sayını arttırmalı, ayrıca onlara geliştirme yapmalısın.
    -Diroit geliştirmesi ve seviye atlaması yapılırsa, diroitteki kalkan değeri de artar.
    -Pilot Profilinden Kalkan değeri arttıran yeteneklere puan vermelisin.
    -Hercules diroit dizaynı yine kalkan değerini etkiler.
    -Çift kalkan güçlendiricisi
    -Diroit Düzeni(Kalp ve ya Halka)
    -Kalkan jeneratörlerine Seprom beslemesi

Şu an bunlar aklıma gelenler, kalkan değerini etkileyen faktörlerdir. ;)

hakann144 bunu beğendi.
  8. hakann144

hakann144 User

Ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim ben kalkan seviyesini artırıyım en iyisi kalın sıkma gidince kalkan sev,yesi de artıyo bildiğim kadarıyla teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.