Sentinel Yeteneği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Sentinelin yeteneğine baktım da hiç bir yerde doğru düzgün yazmıyor. Sentinelin yeteneğini bilen söyleyebilir mi?

2. Merhaba,

Sentinel özelliği aktif edildiği zaman birden kalkanınız aşırı miktarda yüklenecektir.
    Ayrıca bu tasarım pasif özelliği ise %10 kalkan sağlamasıdır.

İyi Forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İşte bunu istemiyorum :D S.S.S ye baktım sentinelin yeteneğinde kalkan gücün muhteşem artıcak yazıyor -,- Bana sayısal bilgi lazım %30 artar %40 artar diye :D genede saolun modum :)

4. Merhaba,

Sayısal olarak bir değer yoktur çünkü bir süre boyunca bu özellik aktif kalmaktadır ve sürekli geçerlidir. Eğer %100 arttırmış olsa 100bin olan kalkanınızı 200bin olur. Ve elbet bu kalkan da tükenir. Sayısal bir veri olmamasının nedeni bu özellik süresi bitene kadar kalkanın hiç bitmemesi.

İyi Forumlar.

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hımm saolun alsam mı almasam mı bilemedim :/ Aslında bugün spectrum alıcaktım biri çok uçuk bastı param yetmedi sırf 1 hafta beklemeye üşendiğim için sentinel almayı düşünüyorum

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Spectrum tasarımı Sentinele göre her zaman avantajlıdır.Beklemenizi tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Vazgeçtim sentinelden haftaya kadar sabredicem (yada sabretmeye çalışıcam :D) spectrum alıcam

8. Mr.User

Mr.User User

Sentinel özelliği : %30 cıvarında kalkana gelen darbeyı apsorbe eder. Birnevi ben sana 100k vuruken sen 70k darbe alırsın kalkanlarında...

Falkonu bu şekilde *2 ile rahat rahat kesebiliyorsun. Elbet gecmişte:) Gerci daha girmedim yeni grup kapısına ama 2 dakika boyunca kalkanın bu şeklıde olması okadar ufaklığı kesmek için yeterli olur sanırsam.

spektrum da ise tamam darbe puanının azalmasını azda olsa engellıyor ama vurusunda duşuyor.

Sonuc: spektrumla JP de bırıncı olan varmı bılemıyorum ama sentinelle kazanan cok video seyrettım...

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

spectrum 2-3 kişiyle savaşırken çok iyi oluyor ama onun için istiyorum biraz da

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Spectrum almaya karar verdiğinize göre,başka sorunuz yok ise kilitleyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kilitleyin lütfen.

12. Merhaba,

İstek üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.