sentinel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

merhabalar arkadaşlar soracağım soru şu şimdi solacein yeteneği 150.000can basma spectrumun yeteneği karşıdaki 100k vuruyosa 20k vuruyo sen de 100k vuruyosan 50 k vuruyosun diminisherin yetneği vurdugunun genelini kalkana veriyo venomun yeteneği 450k hasar veriyo direk cana sentineli tam bilmiyorum acaba snetinel kullananlar yazabilir mi yeteneği kaç dakika sürüyor ve ne sağlıyo??

arkadaşlar ne oluyo böyle ya bir admin de mi yok 45 dakika oldu mesajı atalı bir cevpa bile gelmedi ben her mesaja bakıp cevap veriorum kimse mi cevap vermez yaa?? bu nedir gerçekten biraz da benim sorularıma cevap gelse hiç mi sentinel kullanan yok?!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2015
  2. Bastion tasarımındaki gibi sadece %10 ekstra kalkan gücü vermiyor; aynı zamanda Kale Kalkan yeteneği vermekte.Bu yetenek 2 dakika geçerli olacak olup tekrar yüklenmesi sürecektir.Aktive edildiğinde bazı lazer saldırılarını etkisiz hale getirecektir.Bunu kalkansız aktive etmek yararsız olacaktır.

Forumda bunu buldum işe yarar mı?

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak alt alta mesaj yazmak yasaktır.Sabırla konunuza mesaj yazılmasını bekleyebilirsiniz. Forum görevlilerinin ya da kullanıcılarının her an foruma bakıcak hali yok , bunu bilelim.

Ardından sentinelin özelliği 2 dakika sürmektedir.Ve kalkana gelen hasarın %30 unu iptal etmektedir.Mesela birisi kalkanınıza 100k hasar verirse 70k hasar verilmiş olarak sayar.

İyi forumlar

4. senberk99

senberk99 User

çok saol kardşim kaç dakika oldugunu öğrendim
    Modum tamam ama ben herkese cevap veriyorum 1saat gelmmiyince baka baka sıkılmıştım neyse geçelim onu sentinelin yeteneğinin bu oldugundan emin misiniz adminim yani bazı yerlerde yüzde 30 miss artıyor yazıyordu bide kaç dakikada yetenği doluyo

5. Merhabalar;

Keskin modumuzun dediği özellik sentinelin özelliğidir.

İyi forumlar.

6. senberk99

senberk99 User

peki ne kadar surede dolar

7. KARANLIK

KARANLIK User

8. senberk99

senberk99 User

verdiğiniz linkte kaç dakikada dolacağını bulamadım ama sanırım bu sentinelde diğerleri gibi 20dakikada neyse teşekkür ederim konu kilitlenebilir

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.